Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kivik

depresja

Polecane posty

Gość kivik

witam,szukam jakiegoś dobrego wątku dotyczącego depresji, jej leczenia, i nie mogę nic znaleźć. czy są tu jakieś osoby które mają w tym ciężkim temacie doświadczenie?

Gość roz
nie sądzę, mówię o depresji -chorobie, a nie chandrze. leczę się od 1,5 roku, jestem w szczęśliwym związku a mimo to znów jest gorzej- bez przyczyny, liczę na opinie osób, które przechodzą przez to co ja :(

Gość Roksana Photoshop Olska
a jakie prochy bierzesz

Gość asadxz
mam doświadczenie, 4 lata się leczę i nie jest lepiej

Gość roz
brałam parogen a teraz ELICEA

Gość roz
brałam parogen a teraz ELICEA, ale nie czuję aby leki mi w jakiś sposób pomagały (POZA OBJAWAMI FIZYCZNYMI- Z TYMI LEK RADZI SOBIE SWIETNIE) ale emocjonalnie to cały czas jest walka z sobą aby podjąć jakąś aktywność, normalnie żyć

Gość Roksana Photoshop Olska
bierzesz prochy 1,5 roku i zero efektu??

Gość roz
jak zaczęłam parogen to było super- po 2 tyg poprawa, cały rok było swietnie, po 6 mcach odstawienie leków, kolejne pół roku -super, a w tym roku znowu się zaczęło,nawrót, i tym razem nie było takiej poprawy, raz lepiej raz gorzej ale nie jest za dobrze

Gość roz.
owszem jestem pasożytem,siedze na fotelu i wącham swoje wyziewy,ale to nie powód by mnie za to ganić

Gość roz
czytałam że nawroty depresji gorzej leczyć, chyba lekarz za szybko odstawił mi lek za pierwszym razem... w kazdym razie nie chce brac silniejszych leków , biorę tylko pół tabletki dziennie, ciesze się ze nie mam dolegliwości fizycznych ,ale...chciałoby się więcej, móc cieszyc sie zyciem i mieć tą energię do zycia, zwłaszcza ze mam synka który mnie potrzebuje a nie potrafie dac mu z siebie tyle, ile bym chciała przez chorobę

Gość roz
nie mniej jednak lubie zapach swoich bąków

Gość delibze
Mialas skutki uboczne po parogenie na poczatku leczenia ? Bo ja biorę parokximor to chyba to samo

Gość roz
miałam,były to cuchnące bąki:(

Gość kivik
wtedy rok temu nie, świetnie znosiłam lek- tylko senność była przez 2 tyg. potem super wszystko

Gość delibze
Paroxinor, oczywiście, minie się kręci po całej tabletce w głowie i jestem oszolomiona, ale może minie ? Przedtem był pramolan ,super lek

Gość fru fru fru
lecze sie juz ponad 12 lat, bralam rozne leki ale dopiero od niecalych dwoch lat jest dobrze, trafilam na fantastyczna pania doktor.

Gość delibze
Jakie leki bierzesz fru fru fru ?

Gość asadxz
Ja brałam;fluoksetynę, setralinę, wenlafaksynę, paroksetynę, citalopram, teraz zaczynam escitalopram.U mnie leki pomagają, ale do czasu.

Gość Anitaaa123
ja gdy czuję, że łapie mnie chwilowy dołek, szybko staram się jakoś z tego wybrnąć :/ moim najlepszy sposobem (jak do tej pory) jest aromaterapia :) mam lekowstręt więc musze sobie jakoś radzić :( najlepiej na mnie działa olejek lawendowy (np. dr Beta), którego zużywam heektolitry :)