Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CH mokotów

Precz z niemowlętami w centrach handlowych ! Wstęp od 3roku zycia

Polecane posty

Gość CH mokotów

wystosujmy apel do sieci handlowych i zarządcow galerii !

Gość Regóła,
MO kotów? to przecie psy były a nie koty

Gość klsakld
popieram. a bachorom do 76 roku życia wstęp wzbroniony do kościoła. tylko drze morde podczas mszy, albo spaceruje dowoli po kościele popisując się i rozpraszając ludzi.

Gość klsakld
miało być do 6 roku życia, oczywiście

Gość skyfail
Ojej i jeszcze zakaz wstepu dla kretynow, smierdzieli, chorych i obcokrajowcow!

Gość grażyna z mrzeżyna
NORMALNI ludzie nie zabierają niemowląt do centrum handlowego ani do kościoła, bo to stwarza ryzyko dla zdrowia tych maleństw...:O

Gość klsakld
zaiste plynie z tych slow katolicka wiara zwykły zdrowy rozsądek. w boga już dawno nie wierzę, ale kiedyś uczęszczałam na mszę i te bachory z rozwartymi ryjami wqurwiały mnie nieziemsko

Gość klsakld
Petuniaaa5 jeju! przecież to tylko dzieci ! każdy ma prawo chodzić do kościoła !! każdy, jeśli wie w jakim celu się tam chodzi i szanuje innych

Gość buahahahahahaaaaaaaa
idealny przykład katolika

Ja się zgadzam. I nie dlatego,że nie lubię dzieci, tylko ze względu na to,że super market nie jest odpowiednim miejscem dla takiego malucha. Były już przypadki,że dziecko odkręciło jakiś żrący płyn i wypiło, tak samo jak przypadki,że wywróciło się czy dostało od kogoś wózkiem. Czasem ciężko zauważyć takie biegające dziecko, które nie zwraca na nic uwagi (a rodzice nie zawsze pilnują) . Potem jak dziecku się nie daj Boże coś stanie to od razu wina innych klientów, personelu...ale rodziców to nie :P

Gość ok niech będzie
tylko dlaczego od 3 r.ż.?

Gość mnie bardziej wkurwiaja
bachory po 3 roku życia w centrach handlowych, plączące sie pod nogi i drące mordy :o

A do kościoła nie chodzę, ale też nie rozumiem idei zabierania takich maleńkich dzieci na mszę, skoro i tak nic z tego nie rozumieją...a w dodatku przez nie inni ludzie nie mogą się skupić.

Gość klsakld
zawze szczery : jaką złotą myśl usiłujesz tu uskutecznić? chyba nie do nas z apelem o opiekunkę tylko tych niedojebanych rodziców, którzy nie potrafią nawet odpowiednio zająć się swym potomstwem

Czemu mam nie rozumieć? ja swoich dzieci nie mam,ale gdybym kiedyś miała to nie pozwoliłabym,żeby uprzykrzało innym ludziom życie;)

Gość klsakld
zawsze szczery wybacz, że nie potrafię czytać w twych myślach

Gość a mi sie nigdy nie zdarzyło
by mi dziecko przeszkadzalo w markecie a bywam często. teraz chodze ze swoim maluchem ale ona siedzi w wózku i do cholery mam w dupie czy innym przeszkadza czy nie bo zakupy musze zrobić a dziecka samego w domu nie zostawie! a do tego zrobili kasy uprzywilejowane dla matek z wózkami i co mnie wkurwia ze zawsze tam sie ustawiaja ludziska pieprzone mimo ze maja kilkanascie innych kas! ale ja wtedy i tak oznajmiam im ze wchodze bez kolejki i wszyscy musza mnie przepuścic

Gość ghhhhhhhhhhh
a kupisz brac bachora do sklepu do kurvy nędzy ? :O ktos wyzej mial racje, po to sie idzie do centrum handlowego by milo spędzic czas robiąc zakupy a nie sluchac miauczenia, stekania i wrzasków do biedronki albo lidla idz, tam mozecie robic halas bo w dyskontach wychodzi sie po max pol godzinie

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
autorko masz z deklem, a ta cozabrania chodzenia dzieciom do kościoła to napisze Ci co mi kiedys proboszcz powiedział, ze mam brac, że moze nawet przed ołtarzem sobie chodzic bo jemu to zupełnie nie przeszkadza a złoślwymi babami mam sie nie przejmowac:) takze w dupie mam takie cipy a tak na marginesie to zjebista wierząca z Ciebie, pełna nienawiści :D

Gość mmmmkkkkkllll
po to sie idzie do centrum handlowego by milo spędzic czas robiąc zakupy a nie sluchac miauczenia, stekania i wrzasków -------------------ha ha ha milo spedzic czas w domu handlowym??.:D:D:D kto nie ma miedzi w handlowcu siedzi, milo czas spedzic moge sobie gdzie indziej ale nie zakupy. polakom kazna nowosc jest dziwna----sama nazwa centrum handlowe-jest dla wszystkich. najgorsze sa tepe dzidy wybierajace 2 godziny jedna bluzke a na koniec nic nie kupi bo groszem nie smierdzi:O

Gość analytticcss
Do koscioła chodza tylko glupie kozy ktore nie maja celu w zyciu i ksiadz oraz BUK musi im wskazac droge :D tępe dzidy :D