Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoffijjaa

alkohol a...

Polecane posty

Gość zoffijjaa

Dziewczyny powiedzcie mi... W tym cyklu z mężem nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji, do końca cyklu jeszcze z 10 dni ale podejrzewam że w związku z niezabezpieczaniem się mogę być w ciąży i chodzi mi o to że dzisiaj Andrzejki-idziemy do znajomych i nie wiem czy mogę coś wypić tzn.drinka,lampkę wina, nie mam pewności jeśli chodzi o ciążę i jeśli jest to bardzo wczesna. Czy to nie zaszkodzi dziecku?

Gość DziwnePodejścieDoŻycia
natura tak skonstruowała ciało kobiety że....... użyj sobie :)

Gość ilhfikkyfii
jeszcze sie zarodek nie zagnieździł jak coś...jak 10 dni do okresu...

Gość albabetaomega
1 kieliszek wina na pewno nie zaszkodzi. Nawet nie wiesz czy zaszłaś w ciążę, więc nie popadaj w paranoję. Ja nie wiedząc, że jestem w ciąży brałam antybiotyk i leki na alergię i też byłam przerażona. Lekarz powiedział, że mam sobie tym głowy nie zawracać:) Te leki brałam w 3 i 4 tc. Natura nie jest głupia, w tak wczesnym etapie zarodek nie czerpie jeszcze zbyt wiele od matki. Oczywiście nie propaguję niezdrowego trybu zycia i używek, ale 1 kieliszek w twojej sytuacji nie będzie przewinieniem:) Baw się dobrze.

ja byłam w ciąży na sylwestra co nie wiedzialam o tym a to juz była wczesna ciaza i piłam nawet duzo na sylwestrze.. z dzieckiem wszystko w porzadku wiec Ty nie boj sie lampka wina nie zaszkodzi ja nawet w ciazy czasem napilam sie lampki czerwonego wina, czasem jakies slabe piwko jedynie co to wodki nie pilam przez cala ciaze ani grama...

Ja zaliczyłam dwie imprezy w czasie ciąży wczesnej i dziecku nic nie jest. Oczywiście nie wiedząc, że jestem w ciąży. W 4tc swoje wesele a w 6tc imieniny koleżanki. Ale od pierwszego testu pozytywnego już żadnego alkoholu nie ruszyłam.

Gość zoffijjaa
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź. No to lecę:) Miłego wieczoru.