Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperades

chciałbym zdradzić swoją dziewczyne

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuujjjjj
a co ona nie chce sexu ? dwa lata razem i co ona robi ? moze ma innego na boku

Gość Kora82
I jaka maszynka do sexu?? Sluchaj mimo ze jestem kobieta to dla mnie 2 tygodnie bez sexu to wiecznosc a co dopiero 2 lata. Nie wyobrazam tego sobie. I nie uwazam siebie za ninfomanke czy cos tylko wydaje mi sie ze jestem normalna

Gość desperades
ona zrobiła coś gorszego niz tylko mnie zdradzała.ale to juz zachowam dla siebie.zyje teraz 200km ode mnie a ja czasem ja odwiedzam.strasznie ją kocham chciałbym miec z nią córke tylko najpierw musiałbym ja na siłę zmienic.a brzydki nie jestem ponoc przystojny

Gość Kora82
Masz 27 lat i jak mowiesz jestes przystojny Moze przeslij zdjecie to ocenie) wiec ja zostaw i poszukaj dzieczyny, ktora Cie bedzie szanowala i cenila za to kim jestes. Takie osoby ciezko zmienic.200km jestesci od siebie to przeciez nie zwiazke nic was nie laczy. Uwazam ze jej sie nie da zmienic. A Ty juz tak dlugo w tym tkwisz, ze doszukujesz w sobie winy ze ona jest taka i moze jeszcze ja zacznij usprwiedliwiac ze ona zachowuje sie tak czy nie inaczej z Twojej winy. Tkwisz w TOKSYCZNYM zwiazku, ktory powiniens zakonczyc zeby sobie zycia nie zmarnowac.

Gość desperades
dwa tygodnie?normalnie to tez nie potrafię wytrzymać nawet dnia ale z facetami jest tak ze jak bardzo długo się nie kochaja to z dnia na dzien jest im łatwiej wytrzymać.ale chciałbym zeby wróciłyte dni w których prześcigiwałem się w łózkowych umiejętnosciach z dziewczyną lubiłem długo

Gość desperades
nie jest mi łatwo znaleźc dziewczyne pracuje poza praca mam inne zainteresowania do burdeli nie chodze bo to nie dla mnie przeciez nie bedę zaczepiał kobiet w ciemym borze i je gwałcił

Gość Kora82
Najlatwiej poznac kogos na jakims portalu randkowym. Zapisz sie na sypantie juz cos w tym rodzaju.

Czytam i nie wierze. Po prostu nie miesci sie to w mojej glowie. O ile ta kosmiczna historia jest prawdziwa nie wiem kto w niej jest wieksza oferma. Ty, ze dajesz soba tak pomiatac czy ona, ze nie potrafi znalezc faceta z jajami:) Pozdrawiam:)

Gość desperades
do pana 69 myslisz ze posiadanie jaj i zdradzanie swojej kobiety z kazda napotkana to mestwo ja mam takie zasady nienawidze zdrad nie moja wina ze przyszło mi zyc w takich czasach gdzie forsa pozycja i ruchansko sie liczy jestem meski bez tego wszystkiego.chyba nawet za bardzo meski bo bardzo odwazny i to sa cechy mestwa.z tymi jej zdradami troche przesadziłem ja ja podejrzewam o szereg zdrad ale ona jak to druga strona wszystkiego sie wypiera jej koledzy i dzielnica w ktorej sie wychowała rzuca w nia od szmat na tej podstawie tak przypuszczam.a ona ma szczescie bo ja milcze ale do czasu.

Gość desperades
do pana 69 myslisz ze posiadanie jaj i zdradzanie swojej kobiety z kazda napotkana to mestwo ja mam takie zasady nienawidze zdrad nie moja wina ze przyszło mi zyc w takich czasach gdzie forsa pozycja i ruchansko sie liczy jestem meski bez tego wszystkiego.chyba nawet za bardzo meski bo bardzo odwazny i to sa cechy mestwa.z tymi jej zdradami troche przesadziłem ja ja podejrzewam o szereg zdrad ale ona jak to druga strona wszystkiego sie wypiera jej koledzy i dzielnica w ktorej sie wychowała rzuca w nia od szmat na tej podstawie tak przypuszczam.a ona ma szczescie bo ja milcze ale do czasu.

Gość Księżyc w sierpie
Rozstań się z nią proste a jak niby Cię upokarzała ? nie licząc zdrad oczywiście .....

Gość desperades
to tylko zdrada moge byc chrystusem i cierpiec ale dzisiaj musi mi dac d..