Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie288

Uderzyłam żone brata!

Polecane posty

Gość maggie288

Żona brata, kobieta nerwowa, kłótliwa. Mój brat ma przy niej ciężkie życie. Nie mają jeszcze dzieci (z tego co wiem z winy brata). On dzisiaj przyszedł do mnie i powiedział że chce rozwodu. Dzięki Bogu przed ślubem spisali intercyze. Brat nie może mieć własnych dzieci a dostał połowe majątkiu po rodzicach. Więc mój syn jako jedyny siostrzeniec dostałby moją i jego część. Poszłam do bratowej bo brat mnie oto poprosił i kazałam jej się wynosić. Ona nie chciała to dałam jej w twarz.

Gość Goppi
żal mi cię

Gość maggie288
Jeszcze jak zaczeła mi wypominać że moja matka robiła mi prezenty w postaci ubrań a jej nie, wyszłam z siebie. Poza tym ci jej rodzice którzy ubliżali naszej rodzinie, trzeba było wskazać gdzie jest jej miejsce. Dlaczego jest mi Cię żal?

Gość evnjevnelkvmelfkv
i bardzo dobrze, bratowe to suki! Tez taka mam, dobrze jej zrobilas !!!

Gość durny temat jak autor
to ci teraz bratowa zrobi sprawe o odszkodowanie i majatek brata i tak zostanie u niej :D

Gość maggie288
Ona nie ma prawda do tego majątku. Zresztą nikt je nie pobił. Darła się na mnie to brat ją chwycił a ja kilka razy dałam jej po twarzy by wskazać jej gdzie jest jej miejsce. Jeszcze to wypominanie że matka mi to kupiła a jej nie, niech idzie do swojej matki i niech jej matka jej kupi.

Gość tomek 01
ludzie..tylko majątki! czy wy nie potraficie normalnie żyć, rozmawiac?

Gość prowo,prowo
jw