Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie288

Uderzyłam żone brata!

Polecane posty

Gość maggie288

Żona brata, kobieta nerwowa, kłótliwa. Mój brat ma przy niej ciężkie życie. Nie mają jeszcze dzieci (z tego co wiem z winy brata). On dzisiaj przyszedł do mnie i powiedział że chce rozwodu. Dzięki Bogu przed ślubem spisali intercyze. Brat nie może mieć własnych dzieci a dostał połowe majątkiu po rodzicach. Więc mój syn jako jedyny siostrzeniec dostałby moją i jego część. Poszłam do bratowej bo brat mnie oto poprosił i kazałam jej się wynosić. Ona nie chciała to dałam jej w twarz. Jeszcze jak zaczeła mi wypominać że moja matka robiła mi prezenty w postaci ubrań a jej nie, wyszłam z siebie.

Gość yyjyjf
Jesteś znakomitą kandydatka na mediatora małżeńskiego. Zdobywasz już doświadczenie. ;-) I ta bezinteresowność...

Gość maggie288
Jeszcze jak zaczeła mi wypominać że moja matka robiła mi prezenty w postaci ubrań a jej nie, wyszłam z siebie. Poza tym ci jej rodzice którzy ubliżali naszej rodzinie, trzeba było wskazać gdzie jest jej miejsce. To nie była mediacja. Chodzi mi o coś innego, o jej awanturowanie się w dodatku przy ludziach. Wstyd i hańba mieć kogoś takiego w rodzinie.

Gość yyjyjf
Ostatnie zdanie pasuje jak ulał. Tylko do kogo?

Gość maggie288
Do niej. Ja nie uderzyłam jej bez powodu. Brat ją obezwładnił a ja jej dałam kilka razy po twarzy.

Gość kredka bambino
"Ja nie uderzyłam jej bez powodu. Brat ją obezwładnił a ja jej dałam kilka razy po twarzy." A potem sie obudzilas?? :o

Gość maggie288
A co w tym takiego dziwnego. Podskakiwała, rządziła się, miała wredny charakter. Nikt by tego nie wytrzymał. Zresztą ona też podniosła kilka razy rękę na brata. To ona może a jej nie wolno?

Gość maggie288
wlasnie kupilam poprzez internet tzw. palke policyjna. razem z bratem planujemy skok na ta s*uke. brat ja prztrzyma a ja bede ja napier****c az poleje sie krew.

Gość dresss
Maggie daj znac jak poszlo :D