Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Najważniejszy u faceta jest charakter, osobowość

Polecane posty

50% to osobowosc 30% wygląd 20% dobra materialne ale Brzydal z zajebistą osobowoscią nie ma praktycznie zadnych szans, np niski kurdupelek czy grubas czy paszczur mieszanka naszego premiera, jarka kaczynskiego i adriana brodego. Niski przystojniak z fajnym charakterem moze sie podobac co 20(?) kobiecie ale niski przecietniak niesmialy wycofany spoleczenie wiecznie zamyslony juz co 1000 a szansa ze trafią na siebie jest baaardzo mała. Przystojniak ''pustak'' ma szanse u 8 na 10 kobiet ale na krotka znajomosc, ewentualnie ona zaciązy a on ją zostawi, trwale związki z przystojniakami chyba nie istnieją, to tylko material rozplodowy. Brzydal/przecietniak podobnie tylko nie jako bank nasienia tylko bankomat, wszyscy o tym wiedzą tzw udawana milosc, laska udaje ze kocha go a facet udaje, ze w to wierzy i wszyscy sa happy az laska nie znajdzie ''prawidzwej milosci'' facet sie o tym dowiaduje i albo akceptuje wyskoki dziewczyny/zony (jak Siara z Kilera i Rysia :) ) albo kopie ją w dupe i wywala za drzwi. Wiec najwieksza szanse ma przecietny/troche przystojny facet z fajną osobowscią, nie bogacz, nie biedak z perspektywą rozwoju. ## To moj kolejny glupi temat :classic_cool: ##

Gość brzydki_facet
Tu się kolego mylisz bo też jestem "niezbyt przystojny" ale mam super charakter i kiepsko u mnie z powodzeniem u kobiet :(

Bardzo dobry temat, uważam podobnie. Zauważyłem, że najfajniejsze kobiety, które znam (atrakcyjne i na poziomie) wyszły za mąż za facetów lekko przystojnych z wyglądu, po studiach, z niezłą pracą (ale nie milionerów). Generalnie wśród tych trzech cech, dwie powinny być na wysokim poziomie, a jedna chociaż na akceptowalnym, to sie ma duże powodzenie u kobiet. Jak się ma te 3 cechy na bardzo wysokim poziomie, to sie wyrywa jak gwiazda rocka. A jak jedną na wysokim i dwie na przeciętnym to też można zdobyć niezłą kobietę. Itd.

Gość niuniaaaaa.
No ja znam faceta niskiego, chudego, z krzywymi nogami, ale z tak zajebistym charakterem, dowcipnego, inteligentnego, ze baby sie o niego zabijały ;-)

Gość tararalala,
Tez mysle podobnie, ze przeciętni mający w sobie cos ponad przeciętną maja najwieksze szanse. Typowy przystojniak jest tylko do ogladania ewentualnie seksu, brzydal wiadomo nikt takiego nie chce a jak jest niesmiały ,nudny itylko narzeka to porazka na całej linii.

Gość 53523
wtrącę, że dla mojej koleżanki Adrien Brody jest ideałem męskiej urody :D

Gość Romzo434
największe szanse ma przystojniak, któremu sie zechce zaangażować

Gość tararalala,
żaden przystojniak sie nie angazuje, predzej czy pozniej zostawi lub zdradzi

Gość Romzo434
bo w sumie po co się angażować

Gość stockholm stad
Facet musi być męski, ewolucja jest bezlitosna. Żadne kursy wam nie pomogą.

Gość stockholm stad
to jest zazdrość i niewątpliwe problemy z głową

nieee .. to jest ewolucja. Osobnik o większej inteligencji nie mogący znaleźć partnerki sprytnie eliminuje konkurentów zabijając ich. W ten sposób jego inteligencja przetrwa w genach jego potomstwa.

Gość Romzo434
a gdzie widzisz takie przypadki ? Strzelają u ciebie na ulicach?

Gość do tararalala
kobieta, ktora idzie do lozka dla samego seksu z pustym przystojniakiem sama jest pusta

Gość kamil1979jgora
poprawić osobowość możesz biorąc psychotropy