Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsdddddddddddddd

Facet mojej kolezanki podrywa mnie !

Polecane posty

Gość cdsdddddddddddddd

Z Monika znamy sie 8 lat . Obydwie mamy dzieci w wieku 2 l . Z moim facetem nie uklada mi sie . Zaczal mnie zle traktowac i pic. Nasz zwiazek wisi na wlosku lada dzien rozstaniemy sie tak czuje. Monika nie nalezy do tych atrakcyjnych dziewczyn ale nigdy na to nie patrzylam za to jej facet TAK> Od tamtego sylwestra kiedy zblizyl sie do mnie pierwszy raz (skladalismy sobie zyczenia ) top zaczal mnie podrywac. Fakt nie nalezy do brzydkich facetow a ja zawsze mialam powodzenie u mezczyzn . On zaczal patrzec na mnie tak inaczej. Raz spotkalismy sie ale nie wiedzialam w jakich intencjach . Kiesy mnie pocałował kazałam odwieźć sie do domu. Powiedzialam jasno i wyraznie ze nie ma na co liczyc bo jest z moja kumpela. ON rowniez bardzo mi sie podoba ale nie potrafie tak.. ;/ pisal do mnie nie raz i pisze.. Przez to nawet nie odzywaja sie z moim facetem bo raz przeczytal co wypisuje. boje sie ze w koncu ulegne.

Gość dgdklks
jeśli ulegniesz to znaczy, że zawsze byłaś szmatą :( Tego się koleżance nie robi, oj nie. A tak poza tym, to faceta masz szuję, znajdź sobie innego

Gość dfertergqe4
Nie . Nigdy nie bylabym zdolna do zdrady ale gdybys Ty byla przez 2 lata ponizana i krytykowana a nagle ktos by Cie docenil i pokazywal to na rozne sposoby to bylby dla Ciebie szok cos nowego . Zawsze bylam wierna mialam wiele okazji a mlodosc ucieka . Moze gdyby to nie byl facet mojej kumpeli to doszlo by do zdrady , chociaz watpie . Po prostu boje sie ze w koncu ulegne. Wiem ze okazalabym sie szmata itp a taka nie bylam nigdy nie chce zeby to sie odbilo na niej pomimo tego ze ona traktuje go jak smiecia. Nieraz zartowalismy ze my wszyscy chyba sie pomylilismy ze ona pasuje do mojego bo nie ma szacunku do partnera zarowno jak i moj partner nie ma szacunku do mnie .

Gość dfertergqe4
czasami chcialabym sie poniesc bo mowi ze mnie kocha ale boje sie ze chce seksu napisalam to w innym topicu na prawde a nie chcialabym tego.

Gość dgdklks
weź pod uwagę, że ten facet to świnia skoro Cię podrywa :( To samo kiedyś Tobie zrobi, będzie bzykał Twoje koleżanki. Taki związek już na starcie nie rokuje dobrze

Tobie zwyczajnie brakuje meskiego zainteresowania. Polecialabys pewnie na kazdego ktory okazalby Ci wieksze zainteresowanie bo jestes spragbiona uczucia, zachwytu itp. Odejdz od obecnego, poszukaj innego, takiego ktory bedzie Ci uczucie okazywal a od faceta kolezanki sie odczep, malo to wolnych facetow. Powinnas mu normalńie napisac ze sobie ne zyczysz zadnych smsow i jak to nie wiedzialas w jakim celu sie z nim spotkalas? Ile Ty masz lat? A on niezla swinia. Jakbys z nim byla to robilby pewnie tak samo i podrywal Twoje kolezanki.

Gość hahah jehejnfr
nie usprawiedliwiaj swojej chcicy złym zachowaniem męża. skoro się z nim związałaś musisz starać się naprawić wasz związek. życie we dwójke nie zawsze jest kolorowe, nie jest sztuką być z kimś keidy jest dobrze, ale umieć sobie radzić w trudnych sytuacjach. bądź dobrą koleżanką i żoną i odczep się od tego faceta. skoro cię 'podrywa' to widocznie pozwalasz mu na to,