Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZWOOONECCZEK

DWULATKA I POBUDKI W NOCY

Polecane posty

Gość DZWOOONECCZEK

CZESC DZIEWCZYNY,MAM PROBLEM.Moja corka ma 2 lata i 4 miesiace i od 4 dni,budzi sie w nocy ok 1 i placze,niechce ani mleka,ani herbaty,uspokaja sie dopiero u nas w lozku do swojego juz niechce wrocic,bo jest placz.Nie wiem co sie dzieje,caly rytm dnia jest taki sam.Pomozecie mi,kompletnie nie wiem jak mam postepowac,czy brac ja do siebie i czekac,az minie,czy odkladac do lozeczka.

Gość mamammaaa
moj a 4latka tak ma. Ze budzi sie w nocy i wedruje do nas. i spi na 2 lozku. ale opn ajuz tak sie nauczyla ze pierze swija poduszkem kolderke i po cichu sie kladze i zasypia.

Gość DZWOOONECCZEK
KTOS JESZCZE MIAL taki problem?

Gość DZWOOONECCEK
dziewczyny pomozecie,bo jak dzis sie obudzi to nie wiem co robic,zostawic,czy wziasc do lozka?

Gość hjk
Moj 2 letni syniu tez tak robi - my pozwalamy mu z nami już do rana spać

Może ma jakieś koszmary, bunt dwulatka....no nie wiem, ale napewno bym nie zostawiła płaczącego dziecka w nocy samego w pokoju:(

Gość Ewellaa/
Ja tak miałam ze swoją córka cyklicznie odkąd skończyła 15miesięcy Teraz ma 3lata Nie wiem jak sobie z tym radzę-biorę do łóżka jak już na mnie wlezie i wiem że szarpać się z nią nie ma sensu-czekam aż uśnie i zanoszę spowrotem-jeśli akurat się obudzę bo mi ciasno... Jak mówi że chce do mnie to wołam -kochanie jest noc rano się poprzytulamy dobrze?-Jak posłucha ok,jak nie to trudno. Jak się budzi z płaczem to nie reaguję i na ogół przechodzi jej po chwili. Jak wstanie i przyjdzie to ok.-jak ja spadnę z łóżka i widzę że ona tam mocno śpi ,biorę i odnoszę. Czasami tak się wszyscy ciśniemy, że nawet ona ma dosyć i nie protestuje kiedy ją odnoszę. Generalnie za dnia dbam o to by nie miała koszmarów w nocy Bajki sama wybieram albo mini mini

może sie czegoś boją.... mój synek tak miał kiedy oglądał jakieś bajki w tv lub kiedy czegos się bał....

Gość ewelcia7676
Dziecku jest lepiej jak jest z nim mama, może jak sie obudzi to postój koło łóżeczka i pogłaszcz aż zaśnie bo jak zaczniesz brać do łóżka to sie nigdy nie skończy.