Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzęba

Mój były właśnie przyjechał do Warszawy.

Polecane posty

He, może. W końcu jak taka jedna z druga wiszą w tym kokonie po kilka tygodni, to się nie myją przecież :D

motylki są ładne, ale te w wersji ćma są jakieś zmutowane i przerośnięte :-o chociaż, motyle które miałam okazje oglądać np. w Peru były imponujących rozmiarów i tym samym bardzo efektowne...

pająki sa z kolei nieprzewidywalne siedzi sobie taki i udaje, ze spi i oczywiście nigdy nie wiesz, w którym momencie sie uaktywni i w którą stronę zacznie zasuwać :-o a one nie poruszają sie w tempie żółwia tylko zwykle zapierdalają jak szalone :-o

Szczesciara! A ja taka mało kobieca jestem :( ćmy lubię, pająki też, nie piszcze na widok myszy i nawet węże lubię. No tylko karaluchy mnie jeszcze niemiłosiernie ruszają :O

Spokojnie mogę wziąć pająka na rękę i zwrócić mu wolność wypuszczając za okno, ale boję się nietoperzy. Chociaż widziałam tylko kilka sztuk w życiu :O

Jak już mamy wątek botaniczno-erotyczny i jesteśmy przy nietoperzach to pokażę wam najpiękniejsze zwierzę świata. http://madziowatatuestertam.blox.pl/resource/palczak.jpg.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22132/palczak_madagaskarski_Berbercarpet_CC.jpeg to wprawdzie jest palczak madagaskarski, małpiatka, ale przypomina trochę nietoperza. To zwierzątko wyzwala we mnie instynkt macierzyński:D I ten cudowny obłęd w oczach...:D 🖐️

Myszy się nie boję, ale jeśli taka lata sobie "na wolności", zwłaszcza jeśli zajrzy mi do kuchni, wtedy mam ochotę taką bezlitośnie zatłuc. :O Węże uwielbiam, mają cudowną skórę... I to niekoniecznie na torebkach. :) Do malutkich pająków czuję wstręt, lubię ptaszniki...Tyle ze wstrętów. Raczej nie jestem ćmą. Temat zabrzmiał dość dwuznacznie; chodziło mi o to, że mam ochotę się z nim spotkać, ale z pewnością nie bzykać. Jest piekielnie inteligentny, taki typ, który ma genialną pamięć i po trochu zna się na wszystkim. Czego nie powiesz, on już jest w temacie i wie jak ten temat poprowadzić, żeby cię bez pudła wciągnąć. Właściwe, wręcz doskonałe zachowanie wobec kobiet ma wpojone od dziecka, znam go zresztą od podstawówki...Ale od zawsze miał w sobie coś niedobrego. Nie chcę się z nim spotykać, ale żal mi, że nie będzie drugiej okazji by porozmawiać z kimś w ten sposób i poczuć w jego obecności tę atmosferę tajemnicy. To wyjątkowy chłopak, ale kocha też kłamać i naginać wolę ludzi, a ja jestem zbyt niezależna, żeby tańczyć jak mi ktoś zagra.