Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaona22

34 tydzien ciazy - dołączy ktos na tą koncówkę??

Polecane posty

Gość onaonaonaona22

przede mna ostatni miesiac ciazy , moze ma ktos ochote pogadac ?? :) i razem dotrwac do konca?

Gość onaonaonaona22
na innych tematach wszyscy sie juz znaja i nie ma w sumie jak sie dolaczyc, dlatego zalozylam nowy :) zapraszam, mam nadzieje ze znajda sie jakies przyszle mamusie chcace porozmawiac :)

Gość onaonaonaona22
bardzo sie ciesze ,że ktos dolaczyl bo do innych topikow bardzo ciezko sie wkrecic:) ja jestem aska milo mi, a wiec jak twoje samopoczucie na tej koncowce?? i chlopczyk czy dziewczynka :)

Agnieszka. Samopoczucie super:) nie wiem jaki będzie poród ale w ciąży mogłabym chodzić zawsze :) robię dosłownie wszystko. U mnie zapowiada się duży chłopak, a jak u Ciebie

Gość onaonaonaona22
ja bede miec coreczke:) narazie z usg wyszlo prawie 2 kg, ale jeszcze ponad miesiac wiec napewno troche przybierze :) ja mialam ostatnio przeprowadzke i troche sie "zmasakrowalam" lekko mowiac i szyjka mi sie skrocila juz do 3 cm i musze sie teraz oszczedzac :/

o no to podobnie jak u mnie, my przeprowadzaliśmy się dokładnie 2 tyg temu ale mi to wyszło na dobre bo zgubiłam 3 kg:) mój mały w 35 tyg miał 2850:) jest dużym bąblem i lekarz straszy cesarką, że jeśli przekroczy próg 4300 to niestety cięcie:( a ja tak bardzo che naturalnie

Gość onaonaonaona22
chcesz naturalnie? a ja wlasnie jestem za cesarka :) ale jeszcze nie podjelam decyzji..

Gość onaonaonaona22
moze ktos sie jeszcze dolaczy?:)

Gość onaonaonaona22
moze ktos jeszcze sie dolaczy??:)

Gość Franka_xxx
Ja 34 zaczynam we wtorek. :) To juz koncowka jakby nie patrzyl :)