Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość em..

pomocy.. mam 15 lat..

Polecane posty

Gość em..

Mam chłopaka od 1,5 roku.. Kochamy się .. Ufamy.. już wiele przeszliśmy.. gdy jego rodzice pili opowiadał mi o tym , a ja go wspierałam.. jesteśmy dobrą , kochającą się parą.. On mnie zawsze wspiera.. i jest przy mnie gdy jest naprawde źle .. naprawde mi na nim zależy a jemu na mnie.. mimo tego że jesteśmy jeszcze młodzi.. chcemy być razem na zawsze.. Odkąd zaczą przyjeżdźać do mnie do domu.. jakoś w te wakacje .. zaczeliśmy się do siebie zbliżac .. coraz bardziej , bardziej.. aż w końcu doszło do tego że ja dotykałam jego członka .. a on miesiąc temu zrobił mi minete.. nie wiem czy dobrze robimy.. nie wiem czy nie jestem na to za młoda.. co o tym myślicie ..? Prosze pomóżcie..

Gość koksparel
Powinnaś pójść do kościoła i obmyć ręce, którymi dotykałaś jego członka w wodzie święconej. On powinien także tam pójść i wypłukać usta i język, którymi lizał twoją pochwę w wodzie święconej. Inaczej czeka was wieczne potępienie.

Gość hfhgjhuk
15 lat :D Kochają się :D haha dobre :D

Gość psciolk
15 lat to czas na nauke, zabawe, radośc nie na lizanie c1pki :o ... ty tego jeszcze nie potrzebujesz, chłopczykowi szumi w główie bo mu hormony buzują i głupieje... swoje ciało zachował dla kogoś ważnego, dla tego jedynego. Nie możesz miec pewności, że to ten w wieku 15 lat, bo widzisz inaczej człowiek myśli bd nastolatką inaczej w wieku 20 kilku ... na twoim miejscu dałabym sobie na razie spokój z takimi zabawami :) jeżeli chłopak cie kocha na pewno to zrozumie :)

Gość annazhallu
Pozostancie na etapie chodzenia za raczke, calusy. Chlopak moze sie nastepnym razem nie powstrzymac jak bedziesz tak dotykac jego czlonka. Buzujacy testosteron moze zaprowadzic Cie do ciazy w wieku 15lat. Tak, podczas pierwszego seksu mozna zajsc w ciaze.

Gość emm.
Dzziękuje.. NIe szukałam kogos kto mi powie że jestek kurw..ą .. Bo nie jestem i nią nie zostane.. każdy był kiedyś w moim wieku.. każdy popełnia błędy.. Tylko nie wszyscy mówią o nich otwarcie i udają najmądrzejszych. Tu szkałam kogoś kto mi pomoże .. A nie bedzie udawał kogos kto się zn na wszystkim i jest idealny.. i co do nauki.. Otóż .. zajmuje się nauką .. Ucze sie najlepiej w szq.. także nie jestem kolejną naiwną , puszczalską nastolatką , która każdemu obciąga i ma same pały w dzienniku.. -,- Po co wg ldzie siedzą na forum na którym ktoś Naprawde szuka pomocy.. jeżeli chcecie tylko wszystkich obrazić i wyzywac od kure. w .. to sory. ale to nie jest na to miejsce.