Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaa111

Problem z wróżbą z obrączki

Polecane posty

Gość Julkaaa111

Witam! :) Mam pytanie odnośnie wróżb andrzejkowych, a dokładnie wróżby z obrączki. Polega ona na tym, że zawiesza się obrączkę na nitce i trzyma nad dłonią. Dzięki temu można dowiedzieć się ile będzie się miało dzieci i jakiej będę płci. Jeśli obrączka kręci się w kółko to oznacza, iż będzie to dziewczyna, a jeśli porusza się poziomo, to chłopczyk. I tu pojawia się pewien problem...Od kilku lat wraz z koleżankami robimy sobie tę wróżbę i za każdym razem obrączka u mnie stoi w miejscu. Nawet gdy szybko podłożę dłoń pod kręcący się pierścionek,to on nagle zwalnia i się zatrzymuje. O co może chodzić? Zastanawiam się, czy jest to związane z jakimś polem magnetycznym. Oczywiście wszyscy wmawiają mi, że to znak, iż nie będę miała dzieci, ale mam nadzieję, że znajdę inną przyczynę tego zjawiska. Wiem jak takie wróżby wpływają na podświadomość i boję się, że przez to wszystko mi się sprawdzi. Proszę o odpowiedzi :)

Gość sdjdfjhdfghgh
daruj sobie te bzdury. mi tak wrozyli na wsi jak bylam dzieckiem, ze wyjde za mąż w wieku 23 i bede miala 2 dzieci. dzis mam 28 i ani męza, ani dzieci, zreszta dzieci to ja w ogole nie chce miec.

Gość Nel1980
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
Dzięki za adres do Pani http://wrozkagauri.pl po raz pierwszy jestem zadowolona z usług jakiejś wróżki telefonicznej. Widać po niej, że chce pomóc inne to myślały tylko o kasie.