Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suszi1988

Nagly spadek libido????

Polecane posty

Dwa miesiace temu urodzilam synka. Juz godzine po porodzie mialam straszna ochote na seks. Zastanawialam sie nawet czy wszystko jest ze mna ok. Moje libido tak podskoczylo ze byly takie dni ze nie moglam sie na niczym skupic. Pierwszy stosunek po porodzie mialam po okolo 4tyg. Po wizycie kontrolnej u lekarza przepisano mi w formie antykoncepcji wkladki domaciczne i tu zaczyna sie problem. Po pierwszej wkladce przestalam miec zupelnie ochote na jakiekolwiek czulosci. Zaczynam sie zastanawiac co sie dzieje. Czy to napewno wina wkladek. Bardzo kocham mojego meza i nie wiem jak mam mu wytlumaczyc moj brak ochoty na seks. Czy ktoras z was miala podobny problem. Na jaka forme antykoncepcji wy sie zdecydowalyscie?

Gość ojtam ojtam
tez tak miałam - po porodzie ochota była - potem tabletki anty i zaczęło się - libido zerowe - tabletki rzucilam - libido nie wróciło - i tak już 2 lata się z tym borykam - hormony ok, ginekologicznie ok - stosujemy gumki, ciąży się nie boje jak coś a i tak jest fatalnie - a jak męzowi wytłumaczyć - hmm sama nie wiem - z moim jak się kłóce to tylko o to - np. łazi mi goły a mnie zamiast to kręcić to wkurza

Gość ewelcia7676
Ja po porodzie byłam nimfomanką, ponad rok po porodzie zaczęłam brać tabletki anty, libido spadło ale nie do zera mam czasem ochote ale nie na tyle co wcześniej.