Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efbvebfvv

Juz nie mam zadnych watpliwosci ludzie jada na erasmusy zeby sie pierdolic

Polecane posty

Gość efbvebfvv

na lewo i prawo. Bylem rok we wloszech i nawet te szare myszki ode mnie z uczelni machaly tylkiem na boki. Miesiac wystarczyl zeby sie "wkrecily " w klimaty i puszczac z prawie kazdym. Rozumiem ze kazdego swedzi krocze, ale dlaczego ludzie nie chca zachowac choc odrobiny jakiegos honoru???

Gość wyjątek
No ale o co chodzi? Przecież to się pieknie wpisuje w działania pt" wyszumieć się przed ślubem" :D

Gość wyjątek
18:22 [zgłoś do usunięcia] efbvebfvv O gówno. Nie potrafisz czytac? Ale że co? Ciebie nie chciała nawet zadna szara mysza, że się tak pieklisz?

jeszcze bardziej sie dziwę, starym babom mężatkom po 45/50. które ubiorą się na merkato albo u chińczyka w różowe spodenki z cekinami, albo wbijają bebechy w sukieneczki dla nastolatek i stoją na ulicach ostentacyjnie zaciągając sie fają i strzelaja ślepiami po wszystkim co se rusza. myślą przy tym, że jak skomplementuje ja 25 latek, to pana boga za piety złapała. :D polke, rosjanke we włoszech, poznasz z daleka- jak blondyna i idzie piechotą z rozbieganym wzrokiem to wiadomo ;):D

Gość efbvebfvv
powiedzialem sorry, wydawalo mi sie ze ktos odpisal "ale o co chodzi" a ja nienawidze takich infantylnych odzywek. Nikt mnie nie zdradzil, ale przynajmniej mi wydaje sie, ze czlowiek jest czlowiekiem a nie jakas malpa ktora kopuluje co chwile z innym samcem sama nie bedac swiadoma tego co robi. Ej, powiedzcie szczerze, posiadacie jakis honor i poczucie walsnej godnosci skoro dla was to jak zucie gumy turbo?

Gość efbvebfvv
O wlasnie i rozkladam rece jak czytam argumenty pokroju "a co ciebie zadna nie chciala ze....". Ludzie..

Gość Rambo343254
akurat teraz trudno o gumę Turbo, więc porównanie nietrafione

to jest kwestia typu:'' bo nikt mnie nie widzi, bo nikt ze znajomych sie nie dowie''. ale imo, jest jedynie wyznacznikiem braku szacunku dla własnego ciała, bo juz o opinii o polkach jaką te kobiety robią nie wspomnę. coś jakby: tania->blond-> łatwa->. on jej sernie jakis pierścionek złoty po prababce, który wala sie od lat w domu, bo włoszka w nim nie chodzi a ona mu sie odwdzięcza ciałem przez cały okres pobytu :D

Gość wyjątek
Dla mnie np. nie jest to normalne. Mnie dziwi to że Ty się takim zachowaniem bulwersujesz do tego stopnia, że aż zakładasz tematy na tym forum. Jakbyś miał jakiś rozjazd z rzeczywistością. Przecież teraz dziewictwo/prawictwo w wielu ok. 20 lat jest czymś wynaturzonym i powodującym zawstydzenie.

Gość taki jeden facet 28
frustracja przez autora przemawia ... mi to lata koło fiuta co jakieś obce laski robią na erazmusie..a ty się tym emocjonujesz więc cie to rusza , boli

Gość efbvebfvv
do wyjatek- no tak jezeli pochodzisz z rodziny w ktorej matka byla prostytutka a ojciec tez spotykal sie z innymi na boku to dla Ciebie zwyczajne.Ja mowie o normalnych ludziach.

Gość efbvebfvv
boli ze czlowiek koegzystuje z nomen omen zwierzetami. Czlowiek w przeciwienstwie do nich posiada zdolnosc kojarzenia faktow i logicznego rozumowania.

Gość erasmussssss
ta ja tez dalam dupy na erasmusie i dalej daje temu samemu od 6 lat, moze to wcale nie jest tak jak myslisz z tym dawaniem, na zachodzie po prostu ludzie sa bardziej wyluzowani niz w polsce...sam spojrz na siebie zakladasz tu taki topic a czy jakis wloch zalozyl by o swojej kolezance z erasmusa?? na bank nie- bo twoja dupa, twoje zycie to twoja sprawa a nie jak w zasciankowej polsce- kto komu ile razy i dlaczego bleee

Gość efbvebfvv
to moze wszyscy wyjdzmy na ulice i pierdolmy sie z kim popadnie, z pania z kiosku, z tramwajarzem, ze sklepikarzem od marchewek, kierowca autobusu, chlopakiem od mycia szyb, pania wc-towa. W sumie jest wolnosc i jeden drugiemu nie ma prawa ingerowac, dawajcie :)

Gość Rambo343254
one się pierdolą z włochami bo oni mają kasę

Gość efbvebfvv
raczej nie o to chodzi, oni nie zawsze maja kase. Tu chodzi o to ze wiekszosc ma w sobie wiecej ze zwierzecia niz rozumnego czlowieka. Zwierzeca "chuć" wygrywa z kontrola popedow. Czlowiek tym sie rozni od zwierzat ze potrafi kontrolowac poped, zwierzeta nie maja takiej swiadomosci, dlatego np odrazu rzucaja sie na samice lub samica czeka az rzuci sie na nia jakis samiec. Ale tu kazdy napisze ci, ze to nie Twoja sprawa a wogole to normlane ze ludzie kopuluja z kim popadnie, gdzie popadnie, bo to jest nowoczesne. Z tym ze ta "nowoczesnosc" jest raczej usprawiedliwieniem tego ze nie potrafia kontrolowac swedzenia w gaciach

Gość Rambo343254
ale że włosi mają wiecej ze zwierzecia?

Gość corbalidon
przytul się ofiaro losu do cycka mamusi ,ona cię nie odrzuci.laski wolą zeby się szturchal facet z kasą niż taki biedny wypierdek jak autor

haha i co pewnie jako jedyny nie poruchałeś? Po to są studia aby szaleć a nie smęcić i kręcić nosem. Karny kutas dla ciebie lamusie a twoje koleżanki popieram, bo chociaż one mają coś z życia.

Gość Rambo343254
tak mają - hiva hehe

Gość erasmussss
haha autorze topiku przypominasz mi Sheldona z Big Bang Theory :) moze poprostu ty nie masz takiego popedu jak twoje kolezanki. Kazdy czlowiek jest inny, ja nie jestem za dawaniem na prawo I lewo ale jezeli komus to pasuje to jego sprawa I nic mi do tego.

Przeczytałem przed chwilą ten tępy komentarz, że-parafrazując- niby zwierzęta uprawiają wyzwolony seks bo taki mają instynkt i człowiek robiąc to samo ulega zezwierzęceniu. To nie wiem czym wiesz ofiaro losu i zakompleksiony prawiczku, ale zwierzęta uprawiają seks tylko w celach prokreacji (tak jak katolicy) a człowiek jako istota rozumna wie, że daje to przyjemność i potrafi uprawiać seks dla tej przyjemności. Więc bliżej do zwierząt ludziom, co właśnie uważają, że seks uprawia się tylko w celu prokreacji lub go nie uprawiają.

Mam identyczne doswiadczenia z Erasmusem, tyle ze ja byłem w Hiszpanii. Laski nie zakladaly nawet gaci jak wychodziliśmy wieczorem na plaże. Pózniej wracaly okrakiem jakby je stado murzynów wydymało z zaskocznia. To był koszmar jeżeli chodzi o uczucia typu---jestem Polakiem mam swój honor, a obok Polka robila miedzy budynkami za restauracja loda jakiemus włochowi. Nota bene moja była dobra koleżanka, od tego czasu urwalem z nia kontakt. Podobno wrocila do Pl pół roku później i stala sie posmiewiskiem w akademiku, bo oprocz mnie ktos jeszcze widział jej wyczyny i zrobil zdjecia. Dziewczyna zrezygnowala ze studiow i wyjechala z miasta. Moze i dobrze. Nie dla niej, ale dla reszty.

Gość człowiek-legenda
włosi mają jakąś magnetyzerie że przyciagają do siebie kobiety i to Polki to bardzo interesujące jest że włochom podobają się Polki

Gość efbvebfvv
do studenciak: ty piszesz do mnie? Bo jezeli tak to nie wiem kto tutaj jest nieudacznikiem :D smiechu warte.

Gość człowiek-legenda
a to ciekawe że Polki mają powodzenie na całym świecie

jankerys, A co to seksu nie można uprawiać. Każdy ma do tego prawo. Chuj kogo obchodzi życie intymne innych osób. Takie wpierdalanie się w życie innych i prześladowanie ludzi, bo żyją i robią co chcą, to tylko w Polsce. Ech dziki kraj i głupie społeczeństwo.