Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zumbomaniaczka

jak myslicie do kiedy

Polecane posty

Gość zumbomaniaczka

Mam nadzieje, ze mnie szybko nie wysadzi, bo wiadomo ze to ograniczenie bedzie. Ale zalozmy, ze nie. To czy powiedzmy do 8 m-ca moge dalej chodzic?

Gość Kdcf
Chodzić? Hahahahahaha jak to?co to za pytanie?

Gość ja mysle..
Ze wtedy juz od dawna musisz leżeć...najlepiej na oddziale psychiatrycznym.....

Gość zumbomaniaczka
Podobno nie ma glupich pytan ;) Wiem, ze zalezy od tego czy sie dobrze czuje. Na pewno poczuje sie gorzej jak przestne, a na pewno psychicznie ;)

Gość zumbomaniaczka
Ale ja sie dobrze czuje. Myslalam, ze dacie argumenty za tym, zebym przestala? Bo ja nie wiem dlaczego mialabym przestac, a niektorzy sie troche dziwia. No ale trudno, jak nie to nie.

Gość zumbomaniaczka
dla mnie to jedynym ograniczeniem bylby brzuch. Ale zakladajac, ze nie wysadzi tak szybko to nie wiem dlaczego mialabym przestac ;)

Gość tak ciąża mnoga
czytałam 3 razy i za cholerę nie znalazłam sensu tego pytania,czy mozesz sie określić o co ci właściwie chodzi z tym chodzeniem?czy ty myślisz,ze od 8 mies ciązy to chodzenie jest czymś dziwacznym czy może zabronionym?

Gość zumbomaniaczka
no wiadomo, ze jakis tam rower basen, czy pilates to ok... To nikogo nie dziwi. Ale ta zumba to troche juz tak, dlatego sie zaczelam zastanawiac ;)

Gość Snsjdhdg
Wogole nie ma sensu w twoich wypowiedziach weź przeczytaj to co napisalas i sformuluj dobrze pytanie bo nikt nie wie o co chodzi idiotko

Gość buahahahahahhahhaha
w nicku autorki skretyniale cipy macie odpowiedz na wasze kurwesko głupie pytania

Gość kkkiiikkkaaaa
tłuste mastodonty z kafe nie maja pojecia co to zumba autorko dlatego tak bredza:D:D:D:D:D:D mysle ze mozesz spokojnie chodzic nawet do 8 miesiaca