Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cerms

czy całowanie się na imprezie z obcym kolesiem to coś złego?

Polecane posty

Gość cerms

jw. całowanie się z jednym,a później z drugim. bez macania itp. nie znamy się i nie zobaczymy już nigdy.

Gość Uroczy Szymuś
A ja uważam, że takie dziewczyny się przydają.

Gość cerms
ja uwazam ze nie :p jestem sama, brakuje mi jakichś tam czułości typu całowanie. jeśli podoba mi się koleś a ja jemu to czemu nie? rozumiem, że seks to juz występek.. ale całowanie to całowanie:) nie uważam siebie za jakąś dziwke czy coś. i szanuje siebie, bo nie zrobiłam tego wbrew sobie.

Ja to odbieram inaczej, w moim otoczeniu potem bym słyszała nie przyjemne komentarze. Przelizanie się z kilkoma facetami na imprezie jakoś mnie nie jara.

Gość corbalidon
jak się lubi ,żeby każdy o ciebie ryja wycierał no to ok.nie słyszałas dziewczynko o wirusowym zapaleniu wątroby,wrzodach i innych chorobach przenoszonych przez ślinę? WZW to plaga o której mało mówi się w mediach żeby ludzi nie straszyc.chyba ze chcesz byc jak tablica mendelejewa? poza tym 2 gosci na jednej imprezie hmmm szanuj się dziecko,bo jak sama się nie będziesz szanowała to i w przyszłosci nie licz na to że chłopak cię uszanuje.a fama rozejdzie się szybko,no niby 21 wiek ,ale trzeba tak potrafic zrobic ,zeby imprezowac,szalec ale wyjsc z twarzą.

Gość cerms
bo chce poznać zdanie innych :) ale nie na moj temat, bo to mnie wali jak mnie ocenicie :P ważne, ze dla mnie to spoko. ale jak ogólnie ludzie myślą o takich rzeczach :P

Gość szacunek do siebie nie wynika
w ilosci lizania sie z facetoami czy dlugosci znajomosci z nimi przed lizaniem :O i nei mozna mylic braku szacunku do siebie jaki propbuja wmowic inni od braku szacunku innych tylko dlatego, ze maja inne zdanie :O

Gość efbvebfvv
Odpowiem ci na poziomie tego forum: Nie, to calkiem normalne teraz, a wogole to dlaczego lizalas sie tylko z dwoma?

Gość cerms
musisz być złośliwy? :p chociaż masz racje, to jest poziom tego forum. na początku tańczyłam z kolesiem i mnie pocałował z zaskoczenia. nie powiem, spodobalo mi się więc calowałam się z nim odrobinę dłużej. później przy barze z koleżankami poznałam innego. dobrze nam się gadało w obcym języku na tematy nawet polityczne :p później usiedlismy w kącie i zapytał podczas rozmowy czy mam faceta. gdy zaprzeczyłam, wziął moją brode w dłon i przysunął swoje usta do moich :) bylo miło