Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcianka

pierwsze objawy-pomózcie

Polecane posty

Gość karcianka

Witam. Wiem ze nie jestescie w stanie mi powiedziec czy dzisiaj urodze i w ogóle, bo skad mozecie to wiedziec. Ale mam pytanie.. na 4 grudnia mam termin, to moja pierwsza ciąza.. czekam z niecierpliwieniem na przyjscie na swiat Malenstwa... tylko, ze w czwartek byłam na ktg i nie mam zadnych skurczów..jednak od jakis dwóch godzin czuje przycmiony ból w podbrzuszu i lekkie pobolewanie krocza... Mała jest niespokojna i praktycznie cały czas sie wierci.. Czy myslicie ze to moze oznaczac początek porodu?? te skurcze?? czytałam ze przed porodem organizm ma wieksze zapotrzebowanie na energie.. przyznam ze od dwóch dni jem o wiele wiecej.. juz sama nie wiem. Jak myslicie???

hmm.. zależy co przypomina ten ból? czy to taki jak przy miesiaczce, złapie na chwilke i zaraz minie?

moze jedz na krg i on wykarze czy to skurcze, lub przeczekaj troszke? aco jaki czas masz te skurcze

Gość karcianka
on jest taki jak na miesiaczke tylko ze potrwa chwilke i przestaje... dzisiaj nad ranem czułam ból całego brzucha ale nic sie nie działo.. i teraz mam lekki ból krzyza..