Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierne fane dark_side

Dark Side

Polecane posty

Gość wierne fane dark_side

Kocham Cię. ❤️

Gość Mamusia very
Też ją kocham. Bardziej nawet nisz moją córkę rodzoną verę😍

Jestem wzruszona i poruszona. Jak tylko przygotuję sobie jakąś mowę na tę okoliczność to natychmiast ją wygłoszę. Dziękuję:)

Mam! "Hej młody junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat! Przebiegnie z pewnością, jasna długa prosta, szeroka jak morze trasa łazienkowska! I zepnie z brzegiem drugi brzeg, na którym twój ojciec biegł!" I jak mi poszło?

Dark, poszło ci bardzo dobrze :) jestem dumna z takiej córki :classic_cool: czyta, pisze, recytuje ... z pamięci!!!!! nie wiem czy umie liczyć :P ale to akurat sie nie liczy.... ;) calą sobą należę do tego fanklubu :D ps. ... karpia niech zabije jedna z czterech pań psycholog ;) gdyby sobie nie poradziła, to zawsze sa jeszcze trzy inne :D

czyżby Kapitanowi zatonęła łódź .... i został dyrektorem GUS-u?? :P :D

Umiem liczyć w pamięci do stu:classic_cool: Mam wykształcenie techniczne, matko:classic_cool:. Z zimną krwią zabijam karpia, gorzej z wypatroszeniem:(

to dobrze, że masz takie wykształcenie... przeczuwałam, że sprawdzisz się jako córka :D ja w tych sprawach zawsze potrzebuję konsultanta.. płeć obojętna :D skoro dobrze radzisz sobie z zabijaniem karpia, wypatroszenie zostawimy pani psycholog...

Czy to logiczne ? Odebranie życia stworzonku zawsze wydawało mi się trudniejsze, niż wypatroszenie czegoś, co już i tak nigdy nie będzie pływać sobie w stawie, snuć planów na przyszłość i podziwiać zachodu słońca spod gładkiej tafli wody ;)

🖐️ vieviór nie mów, że chodzisz do pani psycholog :O ... z panią psycholog :O .... jesteś panią psycholog? .... NIEEE... tego chyba nam nie zrobisz :P:D

Kapitan, ty to jednak naprawdę zostałeś już dyrektorem GUS-u :P... może powinnam napisać dyrektor z dużej litery .... hmmm... albo dużymi literami :P:

Nie wiem czemu tyle osób sugeruje mi ostatnio, że powinienem wybrać się do psychologa. Umówili się, czy co ? :-o

Naprawdę sądzisz, że może chodzić o te czerwone szpilki w których wczoraj robiłem zakupy ? Czy może raczej o to, że nie pasowały do spódnicy w grochy ? :-o

a nie, .... jak do psychologa, to wszystko z tobą w porządku :) ... myślałam, że chcesz iść do tych pań psycholog, które zeszmacają kolegę uległego :P:D

Ależ ja wypatroszę z chęcią:D Nie mam oporów moralnych, nie brzydzę się, to jest dla mnie technicznie dość skomplikowane przedsięwzięcie.

ja nie gęgam!! DYREKTORZE GUS :P szpilki były ok :classic_cool: pasowały do torebki i koloru szminki :D wyglądałeś super

Córko :) z każdą chwilą bardziej mi się podobasz :P .... temat dla DYREKTORA GUS - miłość kazirodczo-lesbijska ..... DYREKTORZE .. :P:P:P:P:P

"miłość kazirodczo-lesbijska" To ostatni moment by przynieść sobie paczkę chipsów. Potem już nie będzie czasu. :classic_cool:

zdążysz ... spoko .... OJCIEC DYREKTOR GUS-u :P już chyba sobie odpuścił :D ... a jak bedziesz szedł po te chipsy, to weź i dla mnie :) .... albo nie ;) bo zaraz powiedzą, że wykorzystuję zwierzątka odbierając im od pyszczków ostatnie czipsy .... a zima tuż :D