Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkohol robi swoje

Ja się bawiłam na innej imprezie, On na innej.

Polecane posty

Gość alkohol robi swoje

w zupełnie innych miastach. I tak się zastanawiam czy gdyby mia okazję, to by mnie zdradził. Alkohol robi swoje.

Gość a zaufanie masz?
a skad wiesz ze alkohol robi swoje? po sobie?:P

Gość alkohol robi swoje
No ja raczej zawsze korzystałam z mózgu, ale z facetami jest różnie. Podobno myślą tylko fiutami. Zaufanie jest, ale przez myśl mi przeszło.

Gość alkohol robi swoje
No niestety wyjeżdżam co weekend do szkoły do innego miasta i wspólna zabawa jest raczej nierealna.

skoro wspólna zabawa jest nierealna , to realna jest zabawa oddzielna - a więc z innymi

Gość alkohol robi swoje
Czyli jednak prawdopodobieństwo zdrady jest możliwe? :-o I tak rozpoznam po jego zachowaniu, że coś jest nie tak.

skoro lubicie zakrapiane imprezy , to jest możliwe -skoro przebywa wśród zakrapianych kobiet także - w innych wypadkach też - jednak nie ma co się nakręcać za mocno i panikować , zwłaszcza na kacu

Gość alkohol robi swoje
No właśnie. Chociaż kiedyś mi wyjawił, że będąc w poprzednim związku (długo letnim) miał wiele okazji do zdrady, ale tego nigdy nie zrobił... poza całowaniem się z innymi, co dla mnie również jest zdradą, więc jest podatny na takie wybryki. Chyba jednak zaczynam świrować.

może podać szklankę wody na uspokojenie? albo melisę? słuchaj , macie takie związek , jaki ułożyliście sobie - a ześwirować mógłby każdy , w każdym związku - problem polega w tym wypadku na tym , że lubicie alko i imprezy - a przebywanie wśród ludzi po alko wypada różnie...

Oboje lubicie zakrapiane imprezy,więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby Cie zdradził.Nie możecie chodzić na imprezki razem więc chlejecie osobno?Nie rozumiem tego.Poza tym skąd wiesz,że oprócz całowania nie było czegoś więcej tylko Ci nie powiedział?Skoro się całował wcześniej z innymi to jestem niemal pewna,że już pomału możesz szukać "wypustek" na czole ;)

Gość ojtam ojtam nie świruj
okazja do zdrady zawsze się znajdzie jeśli ktoś chce ją znaleźć i nie trzeba do tego imprezy.

Gość kajdzior
co za bezsens.. nie mozna wierzyc facetom jest impreza sa laski alkohol i jazda , nie ma innej opcji laski tez sie kurwią zwlaszcza te ktore maja kompleksy a na imprezach sa piekne wystarczy pare komplementow...