Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyrabiam...

problem z chlopakiem z autyzmem

Polecane posty

Gość nie wyrabiam...

zamieszkalismy razem i wszystko bylo ok, ale on coraz wiecej czasu poswieca na komputer. Gdyby byla mozliwosc ukonczenia studiow przez internet i zycia przez internet to on by chyba harvard ukonczyl i prezydentem zostal. Zloty z niego czlowiek, tylko juz przesadza, a ja jemu juz to lekko i mocno sugerowalam. i nic. ciesze sie ze ten internet istnieje, bo on tam moze sie otworzyc, chociaz ma autyzm tylko typ 7, to jednak jest to problem w komunikacji ale z drugiej strony nie moze przesiedziec przed komputerem zycia

Gość nie wyrabiam...
jak mam z tym sobie poradzic zeby nie bylo niemilych spiec? jakis pomysl?

Gość nie wyrabiam...
naprawde nikt nie zna kogos kto wegetuje przed kompem?

ja tak zaczynam...ale nie mam autyzmu. tobie przydalaby sie rozmowa z psychologiem ktory uswiadomilby tobie jak postępowac facetem.

Gość nie wyrabiam...
wiecie co jest najsmieszniejsze. Ja sie ucze psychologii, autyzm 50 razy walkowalam, prowadzielam zajecia w klasie z dziecmi z autyzmem, ale to moj chlopak, bliska mi osoba i prazdopodobnie dlatego nie zastosuje do niego jakiejs definic,

Gość nie wyrabiam...
zreszta przysiegalam mu ze sie nie bede wymadrzala. Rozmowa z psychologiem bylaby na miejscu, ale mu nie zasugeruje, bo on czesto zarzuca sobie to ze jest chory i boi sie ze mnie straci

Gość a na czym polega jego
bycie "złotym" w tych momentach kiedy akurat nie siedzi przed komputerem ?

Gość nie wyrabiam...
nie no zloty to jest za caloksztalt, jest kochany i ogolnie dobrze nam sie uklada, ale teraz zaczal z tym komputerem i przestac nie moze.