Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farafarajajaja

wypali mi nowy biznes po Nowym Roku?

Polecane posty

Gość 321323213213
ludzie w pipidówach moga pewnie nie wejsc do sklepu jak nie znaja wpłasciciela od 3 pokoleń... racja... :p Jak to llumpeks to wypali, ale jeszcze nie łyszałam, żeby ktoś chciał żeby mu powiedziano czy wypali nawet nie wiedząc jaki biznes. Musisz isc do wrózki

Gość PanOdpowiedz
Widzisz, niby jestes taka madra i doswiadczona, ale jak mozesz sie taka okreslac skoro przychodzisz na forum i zadajaesz takei glupie pytanie. Widzisz ja mam doswiadczenie w biznesie w kraju i za granica, w malych miastach i bardzo duzych. Albo masz o tym pojecie albo nie. Wybacz ale Jak ktos mi mowi ze ma biznes plan w glowie to dla mnei to jest niedorzeczne. Poza tym po co wchodzisz sie pytac na forum skoro twierdzisz z gory , ze kasa wszystko zalatwi i Ty wiesz wszystko najlepiej. Wybacz ale dla mnie jestes glupia.

Gość farafarajajaja
Ni twierdzę, że kasa załatwia wszystko, ale pomaga nie zaciągać długu. Pytam bo duże miasto a małe to co innego. I w tym nie jestem doświadczona. Gdybyś ty musiała zrezygnować z powodu miejsca zamieszkania to co byś zrobiła? Siedziała i nogą kiwała? Ja do tych osób nie należę. śmiem twierdzić, że należysz do osób, które zazdroszczą komuś komu wyszło w handlu i szukasz dziury w całym.

Gość farafarajajaja
do panodpowiedz: proszę poczytać ze zrozumieniem moją myśl z 15,59 a potem zabierać głos. Ktoś tu próbuje przekręcać moje słowa. Pozdrawiam wyniośle

Gość farafarajajaja
Ja muszę przeprowadzić się z dużego miasta do małego - czy to jest zrozumiałe? To nie są jakieś moje fanaberie. Czasami tak w życiu bywa!!!