Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hormony

poziom hormonów

Polecane posty

Gość hormony

cześć dziewczyny mam wielki problem odnośnie hormonów prawdopodobnie. w tym miesiącu zamiast okresu mam takie delikatne brudzenie w ciąży nie jestem, chodź staramy się już dość długo. Jutro jadę do endokrynologa,ale się strasznie boję, bo ja już nie chce czekać chce już być w ciąży i własnie chciałam Was zapytać o to jak to jest, przechodziła to już któraś z Was? Jest szansa,że już za miesiąc bedzie z hormonami wszystko ok i będe mogła już starać się o dziecko?

Gość jaal.pl
ja miesiaczkuje co 50-90 dni, mam zmiany nastrojow, nadmierne owlosienie, problemy ze skora, wypadajace wlosy-ewidentnie problemy z hormonami. Bylam u 3ginekologow, w tym u jednego bardzo dobrego!! i wszyscy bez zastanowienia przepisywali mi tabletki antykoncepcyjne!! no kur*a gdzie rozum!! nawet nie dali mi skier na badanie krwi i poziomu hormonow... Ide w pt do kolejnego i boje sie ze bedzie tak samo, a problem u mnie narasta. I co ja mam robic???????

Gość hormony
współczuję, ja nie mam nadmiernego owłosienie, czy strasznych problemów ze skórą, włos pare razy mi w ciągu dnia spadnie ale to nie jest dużo, tylko u mnie te plamienia:( to brudzenie w sumie:( czytałam,że to hormony, jutro będę pewna co jest nie tak. a nie możesz ich po prostu poprosić o skierowanie na badania?

Gość Perw mobilna
jaal.pl Idź do ginekologa-endokrynologa.