Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita000000001

cos mi sie wydaje ze to ciąża a prawie poszlam do pracy!!

Polecane posty

Gość anita000000001

nie staralismy sie z mezem o dziecko, ale moja intuicja mowi ze ten brak okresu 10dni to ciąża:( bola mnie sutki a na okres zawsze bolaly cale piersi..no wiec cos pewnie zawiodło,, jutro kupie test nic nie mowie męzowi on teraz cięzko pracuje,bo ma własną firmę,przed świętami jest ruch.. ja od miesiąca poszlam do pracy jestem księgową. no to ładnie :(:(........ urządzamy od kilku miesięcy apartament w sumie niczego nam nie brakuje ale tak jakos boje sie , w środku mnie coś dusi, nie moge sobie znalesc miejsca:o

Gość juwenaliaaaaa
nie możesz znaleźć miejsca w apartamencie...??

Gość czy to moze...?
marne prowo

to zamiast siedziec na kafe i pisac o swoich niepokojach lec kupic test u zrob go zaraz. po co czekasz do jutra. 10dni to duzo .

Gość Siadora
Provo czy nie Ale nawet jak ludzie maja kasę to powinni miec takt i skromność nam wiedzie sie bardzo dobrze , doceniam co posiadam Ja mowie mam dom , znajomi by,podkreslic status mowia willa Ja mowie mam auto, a kolezanka limuzynę merca Hehe vw passat z !97 roku tez moze byc sedanem/limuzyNA Wole moje stare towarzystwo ktore żyje skromniej niz tych bogaczy.

Gość anita000000001
mi nie chodzilo o zadne chwalenie sie czy cos..:O ja po prostu pisze ze mamy warunki a ja mam takie nerwy, boje sie zrobic test, nie planowalam dziecka, niby warunki sa jestesmy 4 lata po slubie ale mam mieszane uczucia:o

Gość anita000000001
dobrze niech wam bedzie mam mieszkanie mam warunki ale nie ciesze sie jakbym byla w ciazy:o ale to nie jest o tym temat!!

Gość anita000000001
poza tym apartament wcale nie jest duży... co za ludzie