Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysiankaaaaa

Dobry płyn do płukania

Polecane posty

Gość marcysiankaaaaa

Poszukuję ładnie pachnącego i trwałego płynu do płukania np narzut. Do tej pory używałam niebieskiego Lenoru, ale teraz ma brzydki zapach , który jest nietrwały. Macie jakieś doświadczenia ?

Gość marcysiankaaaaa
Dzięki, myślałam, ze czarny Lenor jest do czarnych rzeczy. O tych drugich nawet nie słyszałam , mąż robi zakupy, więc nie mam możliwości pogrzebać po półkach. Do prania używałam Vizira, a teraz E, i wcale nie jest gorszy:)

Gość hjhjhjh
niemiecki Softlan

Ja uzywam niemieckiego lub holenderskiego lenora bo na inne mam alergie a ten nasz polski to byle g...o

Ja uzywam niemieckiego lub holenderskiego lenora bo na inne mam alergie a ten nasz polski to byle g...o

Gość niedźwiedizc
niemiecki wernel ja kupuje w niemczech ale sa tez czasem na targu lub giełdzie stoiska z chemia niemiecka i tam kupisz

Gość uno_dos_tres
niebieski softlan, cudowny!

Gość aka121
A ja po wyprasowaniu nie czuję zapachu płynu ,dlaczego? probuję różnych:E,silan,lenor i wszystkie wietrzeją po prasowaniu i włożeniu do szafy:(

ja używam białego sofina z reala. po testach najróżniejszych płynów ten jako jedyny mi odpowiada bo ubrania pachną nim długo długo po upraniu

Gość ja używam softlanu niebieskieg
o, pięknie pachnie i ubrania pachną nim aż do następnego prania. Używam go od lat i jeszcze mi się nie znudził :) zapach bardzo świeży ;)

Gość czsrodziejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja używam E białego i zielonego w takich dużych butelkach jest zielony biały natomiast w małych

Gość berciaaaa
Ja tez polecam Softlan niebieski.

Gość jesien2012
polecam Softlan niebieski,a ostatnio zakochałam sie w żółtym"wanilia&orchidea" aaaach co za zapach!!!!

Gość Jfnjfnejdnfj
Softlan vanilia orchidea , ma boski zapach

Gość roladinia
też uzywam Soflana

Gość kokoszanelcia
Nie wyłamię się i też obstawiam niemiecki niebieski Softlan ;) Pachnie przecudnie.

Gość marcysiankaaaaa
Dziękuję, dziewczyny, wybieram niebieskiego Softlana. :)

Spróbuj sobie płyn do płukania E. Mnie bardzo ich zapachy odpowiadają, ceny też nie są jakieś wyjątkowo wysokie. Dodatkowo w atrakcyjnej cenie zawsze są w Biedronce. mnie bardzo ta marka podpasowała. Nasza od dawna znana.

Ja od dawna używam E, więc mogę potwierdzić :) Zresztą to tak opatrzona marka, że każdy ją zna, bo prały w nim nasze babcie i mamy. Tylko one nie miały tak szerokiej gamy produktów do wyboru i w takich super zapachach :)

Gość agata778

Pogorszona jakość na rynek Polski jest skutkiem krótkotrwałych zapachów.... dlatego przerzuciłam się na zagraniczne odpowiedniki tych samych produktów. Kupuję silan albo lenor ale na rynek niemiecki w hurtowni z chemią gospodarczą z importu EuroShop24h.pl
Kiedyś kupowałam też Kuschelweich, również bardzo ładnie pachnie i jest w miare tani.

Gość ...

Niebieski VERNEL