Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dovahkin

Pomocy były chłopak nie daje mi spokoju :(

Polecane posty

Gość Dovahkin

Jak w temacie, co mogę zrobić, by dał mi spokój? Już prawie rok nie jesteśmy razem. Jestem w szczęśliwym związku, planuję ślub. A ten ciągle, regularnie się odzywa. Kiedy proszę, by dał mi spokój on tego nie robi :( Co robić? Nie chcę mówić narzeczonemu że mam te kłopoty, bo boje się, że mogłoby to się źle skończyć. Poradźcie mi coś, bo oszaleję! :(

Gość powiedz
niech mu wpierdoli i po sprawie

Gość iuhygbhnm
widocznie nie dajesz mu tego stanowczo do zrozumienia.poza tym może on chce sie jedynie kolegowac

Konsekwencja błędu .. rozkochvjesz jednego faceta, rzucasz, rozkochvjesz drugiego .. nie dziw się, że teraz masz nadmiar bogactwa. Tu nie ma dobrego rozwiązania bo zawsze ktoś będzie cierpiał. No chyba, że pomożesz byłemu znaleźć nową dziewczynę ..

Gość Dovahkin
Owszem, mówił, że liczy jedynie na to, że czasami pogadamy. Ale ja mam zasadę, że z byłymi nie utrzymuję kontaktu. Jak mam mu dać do zrozumienia, że nie chcę by mnie nachodził? Nie chcę z nim jakiejkolwiek więzi. Nawet koleżeństwa. Niczego nie chcę od niego...

Gość powiedz
mój stary siedzi w kryminale bo zapierdolił sąsiada który sie przystawiał do matki

Jeśli któregoś dnia nie chcesz, aby zapukali do ciebie policjanci ze smutną wiadomością o śmierci twojego męża to nie zostawiaj za sobą krwawiących serc. Nie wiesz do czego mogą być zdolni niektórzy mężczyźni po odrzuceniu, kiedy z zaniżoną samooceną popadają w coraz to większą depresję. Sama nawarzyłaś mleka rozkochując w sobie "byłego". Teraz musisz to mleko jakoś wypić :/

Gość Dovahkin
Ktoś jeszcze jakieś rady konkretne? Myslę, czy by nie zadzwonić do niego i po prostu przez tel nie pogadać by dał mi spokój... co o tym myslicie?

Gość Jasnowidz Grześ
ZASCZEL SIE GUPIA KURVO

Gość jak to w świecie zwierząt
Napuść jednego na drugiego i niech wygra lepszy

Gość Elvira 17
rzuć obu i wyjedź

Gość ana.anka1
zadzwon i powiedz mu wprost ,stanowczo ,ale kulturalnie.dadaj ,ze twój obecny partner jest zazdrosny,wspomnij że masz zamiar wziasc ślub itd

Gość Dovahkin
Ta menda nie odbiera i odrzuca połączenia. Więc rozmawiać nie chce. Może to i lepiej. Nie będę z nim rozmawiać. Mam dość, zanim wpędze się w chorobę psychiczną :/

Gość psychuszka3434
Najgorsze co można robić w takim przypadku to utrzymywać kontakt i jeszcze go inicjować poprzez dzwonienie. W jego mózgu to znak, że Tobie zależy na nim, on to sobie wmawia a Ty to podsycasz, on kazde Twoje zachowanie bedzie interpretował pod kątem tego ze wciąż do niego coś czujesz. Nawet jak mu powiesz to co chesz powiedzieć to on uzna, że robisz to bo boisz sie utraty i obecnego związku i samotności, ze jestes ze swoim facetem dla kasy itp. a tak naprawde potajemnie wciąż kochasz jego i bedzie dalej Cie zadręczał. JEDYNĄ metodą jest absolutne zerwanie kontaktu, nieodpisywanie na sms, maile, odrzucanie połączeń, po prostu zero wymiany zdań z nim. Jest szansa ze wtedy po kilku tygodniach, miesiącach lub latach w końcu odpuści. Raz sie do niego odezwiesz i cała "zabawe" zaczynasz od samiuśkiego początku...

Gość Odrzucony facet
jest też szansa że któregoś dnia obudzisz się związana i zakneblowana w ciemnej piwnicy, a obok będzie leżała obcięta głowa twojego męża

Gość Ania17l.
daj mi jego numer ;)

Gość lknhii
olej go i czasem nie sluchaj tych co wyzej wypisuja a jak bedzie zle zglos go na policje za przesladowanie bo to jest karalne nawet do 10 lat wiezienia jesli ty tarniesz sie na swoje zycie a takto do 3 lat usun jego numer, zablokuj go na spolecznosciowych kontach swoich i nie reaguj na jego skomlenie calkowita olewka nie odpisuj , traktuj tak jakby go nigdy nie bylo po jakims czasie odpusci mialam takiego samego wiec wiem nie musisz mu szukac zadnej dziewczyny:o to jego problem ze ma chora glowe acha oni nigdy nie popelniaja samobojstwa;) to tylko manipulacja zebys z nim byla i zeby mogl cie dalej niszczyc

Gość lknhii
mozesz tez ustalic zakaz zblizania sie podejdzie i ty dzwonisz na policje i oni go wsadzaja:) i tak do skutku nic sie nie boj on nic ci nie zrobi mozesz miec przy sobie gaz ale to dla twojego psycgicznego spokoju

Gość lknhii
jak to nie podziała to możesz zaprosić go na loda i ugryźć w kutasa - tego się nie zapomina!!!

Gość lknhii
możesz też zaprosić go na sex i nasrać mu na klatę, a następnie w tym usiąść - tego też nie zapomni

Gość tangens kąta beta
do lknhii utop się w kiblu debilko

Gość lknhii
czochraj bobra tangens

Gość lknhii
rozmawiaj sobie dalej z podszywem:o

Gość Dovahkin
Dziękuję wszystkim bardzo za rady :) na pewno mi się przydadzą.