Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wodospad :)

Ładny głos kobiety.

Polecane posty

Jechałem wczoraj pociągiem i siedziała młoda ładna dziewczyna. Wszystko było normalnie do czasu kiedy to zadzwoniła do niej mama. Miała ładny głos i akcent aż się jej chciało słuchać. Była miła, ładna i świetnie się z nią rozmawiało. Jechała na mazury ja zaś w połowie drogi wysiadałem. Bardzo chciałem jej powiedzieć ze ma piękny głos, zapisać swój numer telefonu i dać jej. Nie zrobiłem tego bo nieśmiałość była silniejsza i nie wiedziałem jak zareaguje. Jak byście zareagowały na taki nietypowy komplement?

Ja często słyszę, że mam ładny głos i to chyba mój najulubieńszy komplement ever. Chociaz przyznam, jak kiedyś nagrałam siebie na mikrofonie i odsłuchałam to aż sie popłakałam, tak mi się nie podobało. :D

Masz na drugie Krystyna Cz. ? :D Ja mam okropny głos :O tylko przez telefon brzmi niexle. Mogłabym dorabiać w seks-liniach! :D

Krystynę Cz. to bym kochała. ❤️ Lizałabym jej stopy. Też kiedyś słyszałam, że mogłabym pracować w seks-telefonie. :D Mój chłopak mówi, ze mam kojący głos. Jak mi monobrew zaczyna robić falę meksykańską dodaje, ze seksowny też. :D

To ja mam anegdotke... kiedy zaczynałam prace w swojej firmie odebrałam telefon do koleżanki. Zadzwonił mężczyzna... miał tak cudowny, głeboki głos z lekkim pomrukiem, że az mi sie ciepło zrobiło. Koleżanka wróciła, powiedziałam jej, że dzwonił do niej facet z cudownym głosem, rozesmiała sie i powiedziała "poczekaj az go zobaczysz". Po jakims czasie go zobaczyłam. Powiem tylko tyle, że głos do reszty nijak nie pasował :D

To była moja już 2 przepuszczona okazja. Raz jak jechałem do Gdyni to wsiadła ze mną dziewczyna która przypominała mi moją pierwszą miłość. Świadomie poszedłem do tego samego przedziału co ona. Jechaliśmy we dwoje i też nie powiedziałem jej że jest śliczna.

To była moja już 2 przepuszczona okazja. Raz jak jechałem do Gdyni to wsiadła ze mną dziewczyna która przypominała mi moją pierwszą miłość. Świadomie poszedłem do tego samego przedziału co ona. Jechaliśmy we dwoje i też nie powiedziałem jej że jest śliczna.

Z głosem się zgodzę. Często jest tak że jedno do drugiego nie pasuje. Tak dziewczyna była piękną blondynką o ładnym głosie. Troszkę mnie odwiodło od dania numeru to że mieszka ode mnie kawał drogi i to że ma chłopaka z niemiec. Jaki był sens dawania numeru telefonu. Nooo, ale komplement mogłem jej powiedzieć.

Osobiście za najbardziej elektryzujacy głos kobiecy uważam głos Tanity Tikaram. Głos, uroda, muzyka - wszystko sprawia ze się we mnie ciągoty lleśbijskiee budzą ! Bossssska jest !

Wodospad, troche wiecej smialosci, uwierz mi komplementy dzialaja...lepiej byc chojnym niz skapym w komplementowaniu. Nalezy sie jak najwiecej komplementowac bo to jest dobre i sprawiamy sobie tym nawzajem przyjemnosc.

Dzięki nei, że mi przypomniałaś o tej kobiecie!!! Dawno jej nie słyszałem (nie mam na myśli Czubówny)