Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess19

Ból podbrzusza podczas pierwszego razu.

Polecane posty

Gość princess19

Hej kobietki. Wczoraj pierwszy raz kochałam się ze swoim chłopakiem. i wystąpił mały problem, bo nie mógł nawet do połowy we mnie wejść bo czułam niemiłe uczucie na dole brzucha, tak jakby jajniki i parcie na pęcherz.. dodam, że kochaliśmy się w pozycji misjonarskiej. trochę mnie to zmartwiło i postanowiliśmy, że jak za drugim razem będzie tak samo to może wybiorę się do ginekologa sprawdzić czy wszystko tam ze mną ok.. Albo może po prostu za pierwszym razem czasem tak się dzieje ? nie wiem, dlatego proszę Was o odpowiedzi :)

Nie leć nigdzie, to normalne! :) Ja też sobie myślałam "Ok, to pierwszy raz, następnym razem będzie lepiej" I co? I nic :P Odczekałam parę razów i było lepiej. Bóle pojawiały się przy penetracji, a nawet dzień później. Po kilku razach już dobrze ;) Musisz się też wyluzować, bo stres dużo szkodzi... Boisz się ciąży? Braku akceptacji? ;)

Gość princess19
Jeśli chodzi o akceptację to nie, raczej o ciążę ;) przyznaję, byłam lekko zestresowana, ale to chyba normalne przy pierwszym razie.. Odczekałaś parę razów , ale że stosunków, czy wejść ? :D

Gość princess19
Miała jeszcze któraś z Was taką dolegliwość ?

Gość princess19
Miałaś rację :) wczoraj znów się kochaliśmy i bólu nie było :D byłam bardziej rozluźniona i pierwsze wejście było baaardzo głębokie :D