Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy szukacccc

czy znelezliscie ta druga polowke na portalach randkwowych?

Polecane posty

Gość nie wiem czy szukacccc

warto w ogole tam sie rejestrowac - czy znajdzie sie tam kogos wartosciowego ,czy facetom chodzi tylko o seks? podzielcie sie wrazeniami.

Gość a ja........
Ja znalazłam... od 5-ciu lat jest moim mężem i spodziewamy sie drugiego dziecka :-) choć debili i zboczeńców tez na tych portalach nie brakuje :-)

Gość ja mysle nad rejestracja
o temat dla mnie- mysle, zeby sie zarejestrowac ale nie wiem na jakim portalu i nie wiem kogo powinnam unikac. nigdy nie korzystalam z takich portali. Mozecie powiedziec na jakim wy sie poznaliscie i jak to w ogole wyszlo . spodobal ci sie ze zdjecia, opisu? Nie mam problemu z angielskim, wiec nie musi byc to polski portal.

Gość a ja........
Poznałam go na Polish Dating. Zadne z nas nie miało zdjęcia. Spodobał mi sie jego opis , jego zainteresowania, jak lubial spędzać wolny czas. Napisałam do niego , on odpisał i po jakimś czasie wymieniliśmy sie zdjęciami i postanowiliśmy sie spotkac. Kogo unikać... Ciężko powiedzieć bo różni sa faceci, różne maja opisy. Jeśli jakiś mial ochotę tylko na sex to często otwarcie o tym pisali a ze nie byłam zainteresowana to nie przeżywałam. Na pewno 80% wiadomości to byly jednoznaczne ale można tez znaleźć fajnych ludzi. Mi sie udało tak wiec trzeba byc cierpliwym i sie nie zniechęcać.

Gość a ja........
Poznałam go na Polish Dating. Zadne z nas nie miało zdjęcia. Spodobał mi sie jego opis , jego zainteresowania, jak lubial spędzać wolny czas. Napisałam do niego , on odpisał i po jakimś czasie wymieniliśmy sie zdjęciami i postanowiliśmy sie spotkac. Kogo unikać... Ciężko powiedzieć bo różni sa faceci, różne maja opisy. Jeśli jakiś mial ochotę tylko na sex to często otwarcie o tym pisali a ze nie byłam zainteresowana to nie przeżywałam. Na pewno 80% wiadomości to byly jednoznaczne ale można tez znaleźć fajnych ludzi. Mi sie udało tak wiec trzeba byc cierpliwym i sie nie zniechęcać.

Gość a ja........

Gość a ja........
Oops sorki cos mi sie zacielo i wysłało kilka razy to samo :-)

jesli znasz angielski to mozesz zarejestrowac sie tu : www.freedating.co.uk portal calkowicie darmowy i duzo ludzi tam jest :)