Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujekwladekzewsi

Boję się przyszłości

Polecane posty

Gość wujekwladekzewsi

i tego, że nie poradze sobie w samodzielnym życiu. Jestem już dorosły ale studiuje dziennie i jestem z dużego miasta, więc mieszkam z rodzicami. Oczywiście umiem sobie wyprać, posprzątać itp. Ale boję się tego, że np. nie będę umiał sobie poradzić w sprawach urzędowych i że nie znajde pracy, bo ponoć z tym ma być tylko gorzej, a nawet jeśli ją znajdę to i tak nie starczy mi na samodzielne życie i będę musiał mieszkać z rodzicami. Wiele młodych osób chce wyjeżdżać za granice, ale ja bym nie wyjechał. co o tym wszystkim sądzicie?

Gość vfdvbgfdgvbd
wyjdz bogato za maz:) a serio to ile masz lat i co studiujesz?

Gość MamTakSamoJakTyMiastoMojeAWNim
W sprawach rzędowych itp. itd. to trzeba się pytać jak czegoś się nie wie. Nikt od razu nie wiedział wszystkiego. ;)

Gość MamTakSamoJakTyMiastoMojeAWNim
W sprawach rzędowych itp. itd. to trzeba się pytać jak czegoś się nie wie. Nikt od razu nie wiedział wszystkiego. ;)

Gość wujekwladekzewsi
22, Ekonomię, ale jestem dopiero na drugim roku. A wyjście za mąż to nie wiem jestem facetem, na razie po studiach najlepiej chciałbym mieszkać sam we własnym mieszkaniu

Gość wujekwladekzewsi
22, Ekonomię, ale jestem dopiero na drugim roku. A wyjście za mąż to nie wiem jestem facetem, na razie po studiach najlepiej chciałbym mieszkać sam we własnym mieszkaniu

Gość wujekwladekzewsi
ten moj narzeczony to tylko pieszczoch taki jest ale niezaradny , niczego zalatwic nie umie nawet gwozdzia w sciane wbic