Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mocny Łeb

czy mam mocny łeb? po ćwiartce wódki (1/4 szklanki) jestem narombany ale

Polecane posty

Gość Mocny Łeb

trzezwy moge isc i tanczysz bez potkniecia i nie bieże mnie na wymiotwy

Gość qerqwqwre
Jesteś leszczem, ja po 0,7 mogę prowadzić pojazdy mechaniczne.... :classic_cool:

Gość Pani Czkawkaa
Też to mam. Tylko zamocze usta w szkalnce i juz mnie wysmiewają, bo po alkoholu mało co sie iedyś nie zabiłam, skacząc z okna, na szczęscie był tam jakiś materac ;( życ mi sie nie chce, pomocy, jeszcxze go*** mi sie do d**py sie przylepilo ...

Gość qerqwqwre
Chociaż konik na biegunach nie jest mechaniczny :classic_cool:

Gość emillly
1/4 szklanki to około kieliszek, cienias :D jestem kobietą i umiem obalić 0,5 :D

Gość Pani Czkawkaa
A ja dzisiaj dawalam 5 murzynom... eemilyy ile twoja ci..pa moze wytrzymac ?? Bo moja chyba bez liku... pomocy... czy mam hiva ?!?! jestem zesrana ze strachu...

Gość Ruda z Wyboru
różnie ludzie tolerują alko... ja czasami mam tzw zaburzenia błędnika ;P po 1 lampce wina czy 2-3 piwach, a czasem wypiję kilka mocnych drinków czy kilka shotów wódki i nic. I to czy podczas picia coś jadłam o dziwo nie ma dużego znaczenia. ale pasuje mi to, cieszę sie ze nigdy mi sie nie urwał film i nie rzygałam, nawet jak byłam bardzo pijana. Po co bardziej sie upijac, co wy rekord chcecie pobic?

Gość Pani Czkawkaa
Pomocy... CZy mam hiva ?? Tez sie lubicie drapac po dvpie przed zrobieniem dobrze dla partnera ??

Gość Mocny Łeb
po pijaku pocałoawłem ^^ kiedys kolege ;**** .. .:D loL ale był bardzo pijany nie zoeriantowal sie hehehe hihi ; D ;* xD

Gość Pani Czkawkaa
hehhee Mocny łeb to jeszcze nic... DZisiaj byłam u chłopaka i dostałam okress i strasznie mi smierdzialo z dvpy... nie myłam sie tydzien i do niego poszlam hahaha co za idiotka ze mnie :(