Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujciemnieprosze

co mu dolega pomocy

Polecane posty

Witam. Mój facet ma żone i dziecko.(rozstali się) Jesteśmy ze sobą rok. co jakiś czas on znika. Wmawia sobie ze chorobe psychiczną, przeprasza ze krzywdzi mowi ze to koniec ale nie dopuszcza to tego... zwala na siebie albo na innych ale szczegolnie mowi ze to jego wina nie moja ale on nie wie co to jest. potem ze ma metlik i nie umie rozdzielic siebie na prace dziecko i mnie. oczywiscie to jedna wielka kpina klamstwo wymowka... aby nie powiedziec mnie co tak naprawde sie dzieje czesto klamie z glupstwami robi z siebie biednego i nieszczesliwego i po kilku dniach wraca do siebie i do mnie i wszystko jest wspaniale. przysiega ze to sie nie powtorzy a jednak co jakis czas tak robi.. rozmawialam z jego zoną. mówila ze jak byli razem nie pracowal klamal i znikal z domu. bawil sie jej uczuciami wiecznie udawal nerwice czy ze go serce boli. nie chce isc do lekarza... prosze napiszcie co to moze byc ... bardzo mi zalezy. nie wiem co mam robic... czy mam zostac i pomagac czy uciekac? kocham go. ale ciezko mi z tym.

Gość to nerwica sercowa
i tego nie udaje sie to powazna sprawa powinien isc do lekarza przebadac sie ja miewam takie ataki i serce łomocze robilam badania wyszlo źle musze brac leki do konca zycia i bez nerwów zyc bo inaczej zawał i kaput

Gość Jozef i na
A moz eon po prostu upija sie jak znika?

nie pije i nie cpa. wyprowadza sie pracuje i pisze do mnie co jakis czas. mowi raz ze to koniec a zaraz ze kocha

Gość Jozef i na
A skad wiesz?

wiem. to jest pewne widza go inni.

Gość Ruda z Wyboru
może depresja z nerwicą?

nie wyglada na to. generalnie on wiecznie mam wrazenie ze udaje i chce aby za nim latano. lubi jak sie ktos o niego stara nie wiem moze lubi manipulowac czuc wladze ? eh

Gość srasiapelasia
psychiatra.