Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara krowa.....

mam 29 lat jestem dziewicą i starą panną

Polecane posty

Gość TA KULTURA
To kultura,religia,tradycja,normy społeczne mówią kobiecie-dziewczynie jakiego partnera ma wybierać w zyciu i czy wogóle facet jest do czegoś jej potrzebny.Taka jest tradycja jak mężczyzni i kobiety powinni się zachowywać,przekazuje sie to kolejnym pokoleniom wraz z wychowaniem.Kto ma niska pozycje społeczną lub nie ogarnia tej społecznej kultury,lub ma inne poglady może mieć problem z akceptacją w społeczeństwie a co za tym idzie wykluczenie przez kobiety typowe-jak u mnie.Odbiegam od powszechnej normy nieakceptuje kultury głupiej,głupich ślepo wyuczonych zachowań ludzkich i dlatego jestem wykluczany przez kobiety,to jest główny powód.Pozostaje mi tylko szukać gdzieś w swiecie jakiegoś zupełnie innego rodzaju kobiety co ma takie podejscie jak ja i podważa społeczne normy zwyczaje,zachowania i zadaje pytanie,dlaczego tak ma być?...Gdzie takiej szukać...dziewicy

Gość gość
Jaka kultura w społeczeństwie takie i myślenie kobiet, gdyby była inna inne były by też kobiety...dziewice nie chca prawiczków tylko takich jak kultularnych i żyjących jak większość,wtedy łatwiej im się żyje niż z odmieńcem-większość tak myśli chyba?

Gość Czarny7777
Mam 60 lat i jestem samotny. Chętnie poznam dziewicę do w dowolnym wieku... do długich nawiedzonych rozmów i nie tylko.

Gość gość
Szukam dziewicy .