Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona7878

co zrobić z niechcianym adoratorem?

Polecane posty

Gość ona7878

wypisuje do mnie na gg , na maila , kiedy go zablokuje , pisze z innego , nie chce miec z nim zadnego kontaktu , chce , zebym sie z nim umawiala i była jego kochanką? jak sie go pozbyc ? odgraza sie , ze i tak mnie znajdzie...

Gość fffiute
najpierw odpowiedz sobie na pytanie dlaczego go nie chcesz

Gość zglos na policje
jezeli cie przesladuje, to jest juz przstepstwo.

Gość RYSIA25
Powied mu krótko i na temat. I napisz ze nękanie jest karane. Jeżeli jest zajęty, napisałambym mu ze jeżeli nie da mi spokoju, napiszę do jego zony czy tam dziewczyny. Na GG istnieje opcja że nie znajome numery nie napiszą do Ciebie, a jego numer możesz zablokowac.

Gość ona7878
nie chce go , bo ja mam męża , a on jest zonaty i mnie nie interesuje

Gość ona7878
jego numery gg blokuję , on zakłada inne

Gość vgjhbknm,
jego numery gg blokuję , on zakłada inne' 123 w ustawieniach jest opcja ze nie beda do ciebie docierac wiadomosci z nr ktorych nie masz w liscie kontaktow

popros meza o rozprawienie sie z tym adoratorem . Mozna poprosic o pomoc policje .Czesto robia tak, ze wzywaja delikwenta i z nim rozmawiaja , przedstawiajac mu skutki prawne z przesladowania .Z tym , ze jesli nie ma tam grozb , czy obrazania nic mu nie grozi :-( W koncu mu sie znudzi .

Gość ona7878
gdybym znała jego zone to juz dawno bym jej powiedziała, a mężowi powiedziałam , to on mi na to " ze i tak mi ten facet nic nie zrobi", a takie wiadomosci codziennie sa wkurzajace i robi to juz od kilku miesięcy...

Gość ona7878
a facet mi pisze , ze chce się ze ma kochac , ze chce miec ze mna dziecko , choć ma już 2

ciezki zawodnik :-( Wiem, jak moze byc to wkurzajace .Ale chyba sa opcje , ze wiadomosci nie docieraja spoza kontaktow.Mail mozesz zalozyc przeciez inny.Nie bedzie znal go.Gdyby czekal na Ciebie na ulicy zawsze mozesz zadzwonic na Policje . Rozprawisz sie z nim sama w takim razie.

Gość Karol34554
Jakoś tak prowokacyjnie ten temat brzmi. Bo na przykład skąd wiesz, że ma żone? Przecież Ci tego na pewno nie powiedział, wiec musisz go znać z imienia i nazwiska. A jeżeli tak, to wystarczy zawiadomić policje i sprawe rozwiąża wspolnie dzielni mundurowi wspolnie z jego żonką. Poza tym ciezko mi uwierzyc ze Twoj mąż tak bardzo zlewa na Twoj problem...

Gość ona7878
poznałam go przez wspólych znajomych , wiem , ze ma dzieci i zone , od samego poczatku mnie zaczepiał , chciał nr, telefonu , ale nie dostał , bo nie jestem nim zainteresowana , to znalazł nr. gg, a mąz twierdzi , ze mu sie znudzi i przestanie jak nie bede reagować..

Gość powiedz tym znajomym
ktorzy was zapoznali co sie dzieje i popros, zeby skontaktowali Cie z jego zona. Miej dowody jego dzialan w razie spotkania z nia, bo nie wszystkie zony maja mozgi i niektore obwiniaja potencjalne kochanki zamiast swoich mezow. A niezaleznie od tego zglos sprawe na policji. A Twoj maz jest tchorzem, swoja droga, po prostu boi sie konfrontacji z tym typem. Moze po to spotkalas tamtego natreta, zeby zobaczyc co nieco na temat swojego meza?

Gość ona7878
mój maz jest typem brzydko mowiac" faceta bez jaj", wiec na niego nie moge liczyć, nawet załuje , ze mu powiedzialam , mam jeszcze kilku " normalnych " kolegów wiec moze ich poprosze , zeby gościa troche nastraszyli

Gość Może być gorzej :)
Przecież to klasyczny stalking. Zgłoś się na Policję, oni się tym zajmą.

Gość ona7878
dzieki za rady, ;-) a książka całkiem ciekawie sie zapowiada, na szczescie on nie wie gdzie mieszkam , ani pracuje , neka mnie tylko tymi wiadomościami, napisze mu , ze jak nie przestanie to zgłosze to na Policje

Gość Coraz bardziej beznadziejne
te prowokacje.

Gość ona7878
czemu ktos pisze , ze to prowokacja ? nie jestem jakąś gówniara tylko swoje lata juz mam, a taka sytuacja pierwszy raz się zdarza..

Gość Może być gorzej :)
Twój mąż ma rację - nie reaguj na zaczepki. Jeśli chcesz to uciąć, to Zmień numer komunikatora oraz adres mailowy (oraz wszystkie inne możliwe kontakty, które możesz) i podaj wyłącznie zaufanym osobom, z zaznaczeniem, by NIKOMU nie podawali namiaru do Ciebie.

Gość jak masz swoje lata to moze
wydoroslej i to jak najpredzej. w tym wieku juz by wypadalo.

Gość zglos na policje
znajdz jego zone i powiedz jej, jakiego ma cudownego meza, niech przejrzy nieszczesna na oczy.

Gość ona7878
dzień dobry wszystkim;-) nastraszyłam go wczoraj , ze jesli mnie nie przestanie nękać zgłoszę to znajomu koledze policjantowi, na razie jest cisza , nie odzywa sie dziekuje za rady