Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kitu e4wter

FACET KŁODA

Polecane posty

hahahahahah siedze i sie smieje. Fakt wie ze jest słaby dlatego sire tak zachowuje. Mocny jest każe wypierdalac a zaraz straszy haha.

Gość autorka poleciała na starszego
żeby ją jełop utrzymywał. Liczyła na wieczną sielankę, dobrze jej tak, bo ma zamiast mózgu sieczkę.Ja mam 27 lat i nawet nie myślę o męzach czy dzieciach, a ta...

Gość nic nie poradzisz
Mariiika co to za rasa na fotce?

Gość bez kitu e4wter
autorka poleciała nie poleciałam debilko miałam prace i uczyłam sie zrobił mi dziecko gdy chciałam odejśc bo wiedzial ze nikt z nim nie wytrzyma i pierdolił że wszyscy mu mnie zazdroszcza jak zaszłam straciłam prace a nauke musiałam zawiesi

Swoją drogą, to rzeczywiście nierozważne żeby wiązać się z facetem starszym o 12 lat. Szczególnie że autorka ma dopiero 23 lata (ja mam 25 lat). W takim wieku nie powinno się wiązać z kimś starszym o więcej niż 5 lat.

Ja tez mam faceta o 11 lat starszego i byłam z nim juz w wieku autorki i nie widze w tym nic złego. Amstaff i Pitbull

Gość bez kitu e4wter
jezuuuu POWTARZAM NIE CHCIAŁAM Z NIM BYĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ

A nie mozesz od niego odejsc? Ile ma dziecko? Poza tym nie ma ze zrobił Ci dziecko, przecież wiedziałas skad sie dzieci biorą. Zostaw chłopa i uciekaj, nie daj soba tak pomiatac

Powiem tak: jeżeli facet się przechwala, to zwykle ma jakieś kompleksy. Tzn. jest odwrotnie niż mówi.

Gość bez kitu e4wter
na pewno go zostawie mala konczy 2 latka poczekam jeszcze odchowam jak pójdzie do szkoły poszukam pracy i odejde w tej chwili nie moge nie mam rodziny odgrodził mnie od znajomych mieszkam daleko od miejsca w którym mieszkalam tu nikogo nie znam ne moge liczyc na niczyja pomoc jak mała podrośnie zaczne dzialac nawet nie jestem mobilna jak go poznałam robiłam prawko nie skonczylam bo sie darł że nie będe z brzuchem jeździć że skończe po porodzie wogóle ostatnio robi zadymy bo umyje wlosy ogole się zamykał mi łazienke na klucz żebym nie wchodzila bo myślał ze niewiadomo co tam robie nawet jak pranie wstawialam to mnie wyzywał że pewnie sie stroje bo mnie swendzi jak chcialam robić kupe to kazał mi robić przy sobie a ja nie mogłam przy nim to mnie wyzywał i gadał ze pewnie chciałam przez okno wyjśc na łajzy jest zima nie mam płaszcza w ostatnim chodziłam 3 lata w tym w ciązy zniszczyl sie miałam kupic nowy ale powiedział że on mi kupi bo mnie nie pusci samej do galerii bo jestem zboczona to przywiózł jakiś od kolegi 2 rozmiary za duży

Gość bez kitu e4wter
nie mam dzinsów chodze w jakiś lajkrach sprzed 2 lat o zakupach czegokolwiek bielizny swetra moge zapomnieć bo słysze że dla fagasów chce sie stroić nawet skarpet nie mam każe mi chodzić w swoich albo starych bo powiedział że jak mam takie to nigdzie nie poleze i butów nie ściągne

Gość bez kitu e4wter
a najlepsze jak przyjdzie gdzies wyjśc i m ówie że nie mam w czym BO NAPRAWDE NIE MAM to wyzywa mnie i drze morde że hrabianka jestem paniusia że on na mnie musi TYLE WYDAWAĆ(szampon pampersy itp są na mój rachunek)mówi ze inne kobiety nie chodza na zakupy ze nie myją włosów nie chodza do fryzjera że sa obcięte na chłopa-mówil że mi włosy ogoli i spokój ze mną będzie że jestem nienormalna i załamuje ręce KOGO ON SOBIE WZIĄ?? przyniósł mi rzeczy po znajomej która zmarla miala prawie 60 lat ja mam rozmiar 36-38 ona nosiła 44 kazał mi w tym chodzic i nie wybrzydzac bo gdyby nie on to bym na ulicy skonczyła że powinnam bogu dziękować że mnie chciał i cieszyć sie że mam prąd i wode-jakbym przedtem zyła w slamsach zarabiałam na siebie mieszkałam na stancji uczyłam sie może nie zyłam w luksusach ale radziłam sobie