Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujj

czy to jest ból serca?

Polecane posty

Gość jujj

boli mnie klatka piersiowa. ale nie piersi tylko na samym środku, jakby mostek. jak siedze spokojnie to mnie nie boli. tylko jak sie gwałtownie ruszę, albo reke podniose do góry, lub jak wezme glebiki wdech. wczoraj mnie bolało, ibuprom nie pomógł, myślałam, że jak sie położę to rano przejdzie ale nie pomogło. cały czas boli.

Gość jujj
ten bol przeszywa mnie az do pleców. nie jest taki mocny ale uciazliwy. nie moge byc aktywna

Gość jujj
wzielam acard, bo myslalam, ze to serce ale nie pomógł

mnie jesli serce boli czuje takie kłocie......w klatce piersiowej

Gość załamka;(
to od kręgosłupa.Od wielu lat miewam identyczne bóle, weź coś przeciwbólowego i ci przejdzie.

Gość załamka;(
ja brałam przeciwbólowy aleve i mi pomagało, ale byc może w aptece są jakieś lepsze typowo na kręgosłup bez recepty, nie wiem.

Gość jujj
wzielam ten mocny ibuprom ale nie pomógł, w domu mam jescze zaldiar moge to wziąść? w nocy jak spalam, to każdy ruch sspawial mi ból. mam nadzieje ze to kregosłup (ostatnio troche dzwigalam) a nie serce. ale ciscienie tez mam nie za dobre bo 100/60

Gość jujj
dzwigalam troche ostatnio. chcialabym zeby to nie bylo serce. ale cisnienie tez mam dziwne bo 100/60. ibuprom nie pomaga, mam tylko zaldian. moge to wziąść?

Gość moja mama pracowała w
To mogą być nerwobóle. Musisz się wyciszyć,zmniejszyć stres. A teraz weź bardzo głęboki oddech mimo bólu tak abyś poczuła że coś tam w środku pęka. No i przede wszystkim idź do lekarza i się zbadaj.

Gość chce piec różne pyszność:)
ale cisnienie mam dziwne bo 100 na 60/ a w domu mam tylko zaldiar. ibuprom ten mocny nie pomaga. mam nadzieje ze to nie serce

Gość jujj
edech mnie bardzo boli, nic nie peka

Gość do autorki....
to typowe dla nerobóli albo mięsniobóli, od razu nie przechodzi. na noc rozpuśc polopiryne w ciepłej wodzie i przed snem wypij. w dzień bierz coś silniejszego niz ibuprofen np. diclofenac (Voltaren bez recepty w tabl). po kilku dniach czasem 1-2 tyg. powinno przejść.

Gość załamka;(
na ciśnieniu się nie znam, ale twoje raczej dobre nie jest. Musisz iść do lekarza, bo każdy przypadek jest inny. Tego leku nie znam, przeczytałam właśnie ulotkę na necie (pobieżnie) i teoretycznie jest przeciwbólowy, ale wole się nie wypowiadać.

Gość jujj
dziekuje wam za pomoc