Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27lattttttttttttt

mam 27 lat i nie mam nic...

Polecane posty

Gość 27lattttttttttttt
Nie wiedzialam, ze zasmiecam tak szacowne forum dyskusyjne :D najlepiej, nie czytajcie tego ;)

Gość dkuyud
@27 lattttttt Może jakaś odpowiedź?

Gość 27lattttttttttttt
Rozmawiac z ludzmi lubie i umiem, wiec obstawiam opcje, ze jestem szpetna ;) jesli juz cos musze wybrac.

Gość tralalilalila
Ja 26, nie mam pracy, nie miałam nigdy faceta, nie mam mieszkania, zdrowie mam tak połowicznie, ale mam bardzo dużo szczęścia. W sobie :)

Gość dkuyud
A ja obstawiałbym raczej niską samoocenę. ;-)

Gość 27lattttttttttttt
tralalilalila, i bardzo dobrze! Wszystkie nie mozemy sie dolowac, juz ja wyrabiam norme :D Albo kilka norm.

Gość ojjjjjjjjjjj
27lattttttttttttt Jedyna opcja jest teraz sympatia.pl, ale ja tak strasznie nie mam do tego serca... co innego poznac kogos spontanicznie (jak? studia sie skonczyly) i powoli rozwijac znajomosc, a co innego wymieniac oklepane informacje na gg, udawac zainteresowanie i czym predzej umawiac na spotkania. Kurcze jak przez tyle lat sie nie udalo stworzyc nic trwalego to chyba tak ma byc ;/ Masakra ,jesteś starą sekutnicą, nic dziwnego ze nikt nie chce takiej starej mentalnie baby,50, 60 latki są od ciebie o wiele młodsze i umieja sie cieszyc zyciem, a ty jestes juz starą, narzekającą babą, masz rację dla ciebie jest już za póżno na wszystko, przespałaś całe życie, szykuj już trumnę bo i tak żadnego z ciebie pozytku procz zaśmiecania kafeterii nie ma, a jak sie nie znajdzie milosci do 19 rz to potem juz przechlapane, matko skąd się takie kretynki biorą

Gość dkskskssssssssssssss
[zgłoś do usunięcia] 27lattttttttttttt No tak, ale zarty/dopytywanie/falszywa troska ludzi z pracy i znajomych potrafia zatruc zycie. Fakt ze jestem troche wybredna, ale to chyba lepsze niz kogos i siebie unieszczesliwic. No i jakby nie patrzec to juz jestem stara... Ludzie dobieraja sie w wieku 20 lat, sa ze soba 6-7 i slub, ja to przespalam Jestes stara ale nie wiekowo tylko mentalnie, dlatego odpusc juz szukanie faceta sekutnico

Gość 27lattttttttttttt
Dobrze, to dziekuje wszystkim za rozmowe, jutro moze tutaj zajrze, ale i tak ide spac w lepszym nastroju :)

Gość dkskskssssssssssssss
idz spac stara sekutnico i nie wracaj tu, bo i tak za duzo tu kretynek

Gość dkuyud
Nie ma to, jak miłe słowo na dobranoc! ;-)

Gość chyba nie zrozumialammmm
dks itd. dlaczego jestes taka wredna? To raczej ty zaslugujesz na miano sekutnicy, sądząc po wysokim poziomie agresji twoich wypowiedzi. Autorka robi sympatyczne wrażenie, ty niestety nie. Skąd u ciebie taka nienawiśc do ludzi? Złe dzieciństwo? Może skorzystaj z pomocy psychologa?

Gość do sekutnicyyyyyyyyyyyyy
Nie znoszę durnych ludzi. Autorka zasługuje na miano sekutnicy. a dobre komentarze o sobie pisze sama. Wiem autorko ze to ty w jednej osobie piszesz wszystkei posty. A sekutnica jestes, narzekajaca starą mentalnie babą, to przeciez jest prawda.

Gość 27 lat faaaaaaaaacet
także mam 27 lat i można powiedzieć - podążając Twoim sposobem myślenia - nie mam nic. Z tą różnicą, że jestem mężczyzną, a chwilowo także nie mam pracy. Nie chcę Cię oceniać, Twojego sposobu myślenia jak to robią inni w tym temacie. Rozumiem, że takie poczucie to wynik często zupełnie indywidualnych czynników - coś jak mieszanka podejścia do życia ze środowiskiem, które otacza. Sam mam problem ze "starością mentalną" i zdaję sobie sprawę, że tak jestem postrzegany, mimo, że przecież metrykalnie wciąż jestem młody to czuję się jakbym powoli kończył wiek średni. Myślę, że jest sporo wolnych mężczyzn w okolicach tego wieku, za to kobiet nie bardzo - ale to też może zupełnie subiektywne postrzeganie sytuacji. Podobnie jak Ty zupełnie jestem nieprzekonany do poznawania kobiet przez portale jak np. sympatia.pl Nie umniejszając ludziom, którzy tak się poznali i są szczęśliwi, dla mnie brak w tym zupełnie podstawowego czynnika poznawania się w tzw. realu czyli poznawania się nie tylko poprzez słowa, ale także gesty, mowę ciała, spojrzenia, nie mówiąc, że słowo pisane jest zupełnie różne w odbiorze od mówionego.

Gość Adamolek
Po prostu autorka to sekutnica i bedzie się czuła stara i przegrana niezależnie od wieku. nIgdy bym się z taką nie związał, nic dziwnego że jest sama.

Gość 27lattttttttttttt
Jest tu ktos dzisiaj? Oprocz sekutnicy pok kilkoma pseudonimami ;)

Gość sdgtfyuikjhgfrd
sorry nie czytalam calego tematu a tylko pierwsza strone. a co robisz oprocz pracy? masz jakies zainteresowania? uprawiasz sport? ludzi sie poznaje wlasnie w taki sposob i dze prawdopodobienstwo przypasowania bo jak ma sie wspolne pasje jest pieknie

Gość 27lattttttttttttt
W sumie to nie mam wielkiej pasji, mam tylko hobby, ale raczej takie, ktorym mozna sie zajmowac w domu. Wiem, ze to zle, nawet nie w kwestii szukania faceta tylko w ogole. A jakie wy macie pasje? tak z ciekawosci pytam.

Gość 27 lat faaaaaaaaacet
na pewno wspólne pasje czy hobby mogą stanowić dobry początek znajomości- trzeba od czegoś rozmowę zacząć i co trudniejsze pociągnąć ją. dobrym sposobem poznawania ludzi jest podjęcie jakieś aktywności społecznej/obywatelskiej, oczywiście w Polsce nie jest to zbyt modne, a polskie społeczeństwo zamknięte w sobie, ale właśnie w tych środowiskach aktywnych społecznie na pewno znacznie mniej ludzi robi problem z tego, że młoda 27 letnia kobieta nie ma faceta/męża/mieszkania.

Gość 27lattttttttttttt
Dzis bylam kupic czesc prezentow i napatrzylam sie na pary w galerii ;] co prawda dółjuz powoli ustepuje, ale mysle, ze ten problem sie szybko nei rozwiaze. Chcialam nawet isc do wrozki, ale ... ida swieta i nie mam pieniedzy ;)

Gość do tego durnia tutaj
sprawdź sobie najpierw znaczenie słowa "sekutnica" głupia raszplo, a potem je nadużywaj :/

Gość ozeszzzzzzki
sekutnica to osoba narzekajaca na wszystko i nie umiejaca cieszyc sie z niczego więc owo okreslenie jak najbardziej pasuje do pani autorki