Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karcia29

Seks z czterdziestolatkiem

Polecane posty

Gość Karcia29

Ja 29, on 42. Pytanie głupie, wiem, ale no muszę je w końcu zadać. Jak jest ze sprawnością seksualną u panów w tym wieku? Pytam, bo trafiam na zupełnie sprzeczne opinie, albo że mamy do czynienia z fantastycznymi kochankami albo, że nie dają rady. Facet zdrowy, zadbany w pełni sił. Mało tego, sprawia wrażenie kogoś... Hm... Doświadczonego (w odróżnieniu ode mnie). Jesteśmy wolni, znamy się i mamy na siebie ogromną ochotę, ale wciąż się boję, że wyjdzie z tego klapa. :( Pytam o np. szybki wzwód i długość stosunku. Pomocy, bo się wykończę domysłami.

Gość Argayle
Nie masz się czym przejmować. Będzie dobrze.

Gość hellaa
dziewczyno.....facet w tym wieku ,to same pozytywy jeżeli chodzi o seks.Chyba ,że trafisz na jakiś wyjątek.Doświadczony,młody jeszcze,szybko się podnieci i długo może się kochać,bo zna potrzeby partnerki i chce ją zadowolić.Same pozytywy.

Gość Karcia29
Dziękuję za odpowiedzi, troszkę mi lżej na sercu. Mam 29 lat, a małe doświadczenie stąd, że byłam w 2 długich związkach z partnerami w moim wieku, którzy problemów nie mieli żadnych. Tu już sama różnica wieku (13lat w końcu) jest dla mnie dość nietypowa, a zbliżenie- z jednej strony myśl doprowadza do dreszczy, a z drugiej pojawiają się pytania- jak to w ogóle będzie wyglądać. I tak się zadręczam tym, zamiast iść na żywioł. Jakoś nie potrafię.

Też mam wrażenie że pieprzysz jakbyś miała 19 nie prawie 30. Wiek nie jest jedynym wyznacznikiem sprawności seksualnej. Bywają 40-latkowie umierający na zawał, bywają tacy co w tym wieku maratony biegają. Tak samo jest z seksem - jeden będzie cię dymal przez pol nocy i nawet się nie spoci inny po byle jakim numerku będzie musiał dochodzić do siebie przez godzinę. A "doświadczenie" nabiera się poprzez praktykę - 40-letni facecik co od 20 lat dymal te sama cipeczke może być lekko zagubiony kiedy przyjdzie mu się zmierzyć z inna :D

Gość Karcia29
Wiem, że wiek nie jest jedynym wyznacznikiem, ale jest dość istotny, tu sie nie ma co oszukiwać. No i napisałam, że wygląda na doświadczonego. W każdej sytuacji wie czego baba chce, jak się zachować, zdecydowany... Myślę, że to typ, który na towarzystwo kobiet nie narzekał. Stąd pytanie tylko o wiek. Do licha- mam prawo nie wiedzieć.

Co mi sie wydaje, ze Ty sie nie boisz o jego sprawnosc seksualna a o swoja ;)

Gość słony jak procent w banku
Słonko ja mam też 40+ i ze sprawnośćią seksualną nie mam problemow ale jak rozrbrala byś mi się mając atrakcyjne ciało to nie wiem czy 5 minut bym wytrzymał

Gość Karcia29
A to druga sprawa, z tą różnicą, że jeśli o mnie chodzi to wiem na czym stoję, jeśli o niego- wielka niewiadoma.

Gość Karcia29
Jestem świadoma ludzkich wad, swoich, cudzych. Nie oceniam tego. Ale pierwsze zbliżenia przechodzę ciężko, bo jestem nieśmiała i napięta jak struna. Dlatego się boję, że gdy coś się nie uda, to zostanie mi jakiś uraz. Strach to chyba w miarę ludzki odruch..?

A szybkość tzw spustu nie zależy od wieku

Gość Karcia29
Dzięki! :)

Gość blek
oczywiscie, zawsze moze byc dlugoletnim alkocholikiem impotentem dobrze grajacym swoja role alebez wariacji to raz a dwa masz 19 jak bys miala prawie 30 to bys co nieco wiedziala :) rowniez o jak wy to nazywacie "starszych panach" :D:D kochana 40 to poczatek zycia nawet nie wiesz jakie pomysly ludziom do glowy przyczhodza i jaki zajebisty moize byc seks jak juz sie wyrosnie z wieku spuszczajacego sie szybko malolata (rotfl)

Blek chrzanisz napisałem szybkość spustu nie zależy od wieku

Gość Karcia29
No i widzisz Blek, robisz z siebie znawcę, a sam myślisz stereotypowo o spuszczających się szybko młodych mężczyznach. To mój pierwszy 18letni mógł tak długo, dopóki nasze mięśnie nie odmówiły posłuszeństwa i nie padaliśmy ze zmęczenia (przez kolejne 7lat nic się nie zmieniało). Natomiast drugi, starszy nie mógł tak długo i wszystko zamykało się w 30 minutach, co zresztą mi wystarczało. Więc nie gadaj...

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
może prowadzić do maxigra go bez recepty, może wystarczy libidin sanbios

Gość gość
Dziewczyno, większośc polskich 40latkow to już bardziej przypomina l.walese, naprawde chce z czyms takim uprawiac seks? Max 35, powyzej to przygrubawe zombie, ktore zapomina o higienie...

Gość gość
Wałęsa ma 74 lata durniu 😴

Gość gość
Ale od 34 lat wyglada tak samo...

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)