Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malalalalala

wiele dolegliwosci brak przyczyny

Polecane posty

Gość Malalalalala

Witam ostatnio towarzyszy mi wiele dolegliwości m.in. bóle głowy ( są to jednostronne bóle) nasilające się . Momentami ból jest silny i kujący. Nie mam przy tym nudności, wymiotów. drętwienie dłoni oraz ust wypadające włosy (''garściami'' mogę je wyciągać) częste zapalenie dróg rodnych uczulenie na słodkie ( bądz jakis skladnik ktory jest zawarty we wszystkich slodkosciach... cukier?), nie miałam nigdy uczulenia, natomiast teraz po zjedzeniu czegokolwiek słodkiwgo mam opuchnięta twarz oraz wielkie bąble na szyi oraz twarzy. od czasu do czasu bolą mnie mięśnie i jest mi zimno ( byc moze wynika to z jakiegos przeziebienia wiec ten objaw biore na margines) Prosze o pomoc

Gość bwcvwje
hm, moze t9o grzybica?

Gość Malalalalala
grzybica? mowisz o stanie zapalnym? nie mam grzybicy bo takową juz mialam i wiem jak to wyglada

Gość bwcvwje
ale mowisz o grzybicy ukladu pokarmowego?

Gość bwcvwje
zrob sobie tez badania pod kątem... tej choroby odkleszczowej, której nazwa mi właśnie wyleciała z głowy :O

Gość Malalalalala
boleriozy?

Gość bwcvwje
o tak wlasnie o to mi chodzilo

Gość Malalalalala
a czy procz tego przychodza ci do glowy jakies inne przyczyny? Z zasady nie ejstem panikara natomaist teraz mi wszytsko dokucza do takiego stopnia ze postanowilam poszukac czegos w tym temacie, wpisujac w google ciezko jest jednoznacznie okreslic przyczyne bo jeden objaw to milion roznych chorob, a wszystkich naraz nie ma... zawzwyczaj opisane sa oddzielnie do kazdej choroby ..;/

Gość bwcvwje
coś może też typowo hormonalnego? wiesz, nie bardzo, bo rzeczywiscie objawow jest sporo i wygladaja na niby nie powiazane ze soba. co na pewno warto zrobic, to przejsc na diete rozdzielna taka jak sie przy grzybicy stosuje - bo jesli to grzybica jelit? zaszkodzic ta dieta nie zaszkodzi. druga rzecz to zrobic badania hormonow. trzeba pod katem boreliozy. czwarta - neurolog, skoro są te dretwienia.

Gość Malalalalala
zapomnialam dodac ze wzrok sie pogorszyl. Tak objawy nie powiazane ze soba zupelnie dlatego mnie to meczy. Glowa boli jak cholera, tabletki nie pomagaja..;(

Gość bwcvwje
hm, to moze byc borelioza... a mialas badania okulistyczne?

Gość bwcvwje
wiesz co? w miare mozliwosci jak najszybciej idz do neurologa

Gość rewwererer
na poczatek tk albo mri glowy

Gość Malalalalala
mialam badania okulistyczne, mam okulary -0,25 i -0,5, ale nie czulam takiej potrzeby aby je nosic bo jakos chodnik mi sie wyzej wydawal niz byl i chodzilam jak klaun na szczudlach.. ;)

Gość bwcvwje
hm, amoze to sm? nie chcialabym Cie straszyc bron boze, tak czy inaczej neurolog szybciutko

Gość Malalalalala
neurolog chyba wskazany. dziekuje za pomoc

Gość Malalalalala
sm? a cos konkretniej?

Gość bwcvwje
sm to stwardnienie rozsiane, daje objawy neurologiczne jak dretwienia, pogorszenie wzroku, ale to pogorszenie wzroku moze byc u Ciebie spowodowane meczliwoscia miesni, bo inne objawy do tego by nie pasowaly za bardzo... tak czy inaczej, lekarz, bo mozemy sobie tu gdybac a jednak konieczne sa badania