Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona!

CZY PAMPERSY MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI? PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Gość zdziwiona!

Witam serdecznie , tak jak w temacie. Czy pampersy mają datę ważności? Dzisiaj kupilam pampersy w promocji , ponieważ była naprawdę wielką okazja. Dzidziuś jeszcze się nie narodził . Ale już kupilam:) Pytam Bo patrzę a tam data 5.10.2012 a obok godzina i made in Poland. To oznacza chyba datę producji prawda? Bo jest też znaczek że 12 miesięcy od otwarcia:) proszę o jakieś porady :) Jestem młodą mamą i nie mam kogo zapytać .

Gość Jakoś mnie to nie interesuje
Jakąś tam mają bo pamiętam moja kuzynka mi opowiadała że kupiła kilka paczek po parę zł.bo zbliżała się data przydatności.I tesco zrobiło promocję

Gość Jakoś mnie to nie interesuje
Ja osobiście nigdy w to nie wnikałam.

Gość hehehehehehehe
nie martw się, ta paczka i tak "pójdzie" w dwa tygodnie :)

Gość zdziwiona!
No właśnie wiem że, niektóre kobiety Raczej nie zwracają na to uwagi:( nie wiem co o tym sądzić . jeżeli jest znaczek że po otwarciu zużyc w ciągu 12 miesięcy to te cyferki to data produkcji raczej?Proszę o kogoś dowiadczonego. Chyba w rossmanie Raczej by się to nie zdarzyło? Tymbardziej że, duża ilość tych pampersów weszła w 2 dni i występują w nowej gazetce

Gość zdziwiona!
wiem wiem :) w dwa tygodnie albo nawet i szybciej. Ale chodzi o to że kupilam je za wczasu . Bo dzidzi jeszcze nie ma na świecie:(

Gość Małgochna
zgodnie z prawem musi być info jaka to data, poszukaj dobrze niekoniecznie obok tej daty ja mam w domu pieluchy babydream i jest napisane: należy zużyć 3lata od daty produkcji, więc na nich jest produkcji

Gość mama dwóch dziewczynek
z tego co ja się orientuję to na takich produktach/higienicznych/ jest podana data produkcji i jest ważność 2-3 lata od daty produkcji... myślę, że z tymi pampersami jest podobnie.

Gość zdziwiona!
malgocha Masz rację kochana:) doczytałam drobnym druczkiem że najlepiej zużyc przed końcem 3 lata od daty produkcji:) dziękuje za pomoc.