Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta90,

mam tak paskudna cere ze bez makijazu moglabym

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite121
kosmetyki moga blokowac pory i łojotok sie pogłebia . Skora musi oddychać ..

Gość malymala cala
czasem się z nim widuje gdy odwiedzam koleżankę i gdy się z nim witam zawsze dyskretnie ocieram się o niego moim miejscem intymnym zostawiajać na nim zapach moich feromonów...

na łojotok protopic będzie dobry .

Gość knut niedzwiadek
Malymala cala to ty sie wczoraj podsywalas pod klik i juz? :-(

Gość bwcvwje
boniderm jest mydem ziolowym polecanym przy łojotoku, prawictwo, a protopic to jest gowno

Gość bwcvwje
a poza tym jest na recepte 🖐️

Gość aneta90,
a gdzie mozna kupic ten boniderm??

czy ten makijaż nie blokuje cery przed oddychaniem ?

Gość bwcvwje
w aptece albo w sklepie zielarskim. przemywac mozesz tez twarz w zielu uczepu.

Gość MlekiemiOknem
A ja mialam syfy fazami i myje buzie plynem do higieny intymnej . Pokaz zdj twarzy

Gość txrwextrcv
jezeli chcesz sie pozbyc problemu to uzbieraj sobie troche kasy i rusz do kosmetyczki ;) zaden krem ani nic nie pomoze bo takie dzialaja tylko na 1/10 skory, teraz jest mnostwo zabiegow dzieki ktorym mozna wniknac gleboko w skore i pozbyc sie problemu raz na zawsze.

Gość aneta90,
nawet jesli blokuje to co poradzic przeciez nie wyszlabym z domu bez makijazu za nic w swiecie, ja nawet w domu sie wstydze przed rodzina a co dopiero pokazac sie obcym ludziom

Gość magdaadgMM
aneto kosmetyki nie pomagają bo powodem twoich problemów są hormony i za nie powinnaś się wziąć. a z bliznami powinnaś walczyć zabiegami kosmetycznymi - polecam mikrodermabrazję albo kwas - kwas możesz sobie sama robić w domu, wychodzi duuużo taniej niż w salonie

Gość bwcvwje
"aneto kosmetyki nie pomagają bo powodem twoich problemów są hormony" widzę, że koleżanka ma skaner w modemie :classic_cool:

Gość txrwextrcv
ja wlasnie bylam u dermatologa na zaskorniki. Dostalam tabletki ciekawe czy przejdzie. Ponoc problem tlustej skory ma zniknac w przeciagu 2 miesiecy. Ale na blizny to najlepiej do salonu kosmatycznego sie wybrac. Moja kolezanka miala okropny tradzik i miala jakis zabieg laserowy i naprawde wyglada lepiej. I co 2 miesice ezdzi do dermatologa. Ma gladka buzie i sie czuje dobrze sama ze soba i tez miala tendencje do uzywania makijazu na codzien - nie robi juz tego ;)

Gość bwcvwje
zacznij tez lykac wiesiolek, jest pomocny zazwyczaj przy problemach skornych

unikać gorących kapieli kosmetyki podrażniające cerę wysoka temperatura zażywać cynk w tabletkach

Gość magdaadgMM
22:04 [zgłoś do usunięcia] bwcvwje "aneto kosmetyki nie pomagają bo powodem twoich problemów są hormony" widzę, że koleżanka ma skaner w modemie wystarczy mi jej wiek i objawy koleżanko :-) istnieje trądzik młodzieńczy ( z resztą też spowodowany hormonami ale tego nie trzeba leczyć specjalnie ), kosmetyczny i hormonalny właśnie. u niej dwa pierwsze można wykluczyć.

Gość hghghgf
W skład spermy wchodzą takie związki jak: cynk putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, wapń, magnez, selen.

Gość mydło antybakteryjne
siarkowe mydlo bardzo dobre a na dzien nakladam krem z vischy normaderm + dieta zero fasfoodow slodyczy i ostrych przyprawianych potraw i jest poprawa ale dieta duzo daje powodzenia

Gość hghghgf
Niedobór cynku powoduje łuszczycopodobne zmiany skórne, łojotok , niedokrwistość, spowolnienie tempa wzrostu, wady wrodzone, złe gojenie się ran,

Gość aneta90,
a jak wygladaja takie badania hormonalne?? nigdy nie mialam i nie mam pojecia

Gość aneta90,
siarkowego mydla tez uzywalam :( i nawet kremu siarkowego z tej samej firmy

Gość treffvvdf
Ja nie robiłam badań, od razu miałam przypisane hormony ale możesz zrobić badania , żeby mieć dokładny obraz tego. badania sie robi przez pobranie krwi. w zależności od tego jaki hormon badasz to w danym momencie cyklu badanie robisz, niektóre po kilka razy. musisz iść do endokrynologa, on na podstawie objawów zleci ci odpowiednie badania możesz też od razu iść po diane35 do ginekologa, ale to metoda trochę w ciemno bo może się okazać że ci pomoże, a może się okazać że w twoim przypadku inny preparat jest wskazany :-D

Gość hghghgf
znajdz sobie chłopaka, która da ci dużo cynku

Gość bwcvwje
"wystarczy mi jej wiek i objawy koleżank" jesli jestes tego taka pewna, to zostan wirtualnym lekarzem, bo ja bez badan na pewno nie podjelabym sie diagnozy co jest przyczyna 🖐️

Gość bwcvwje
hormony sie bada z krwi

Gość hghghgf
znajdz sobie chłopaka, który da ci dużo cynku