Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny bo leniwy

Mógłbym mieć kobietę, ale musiałbym nad sobą pracować - nie chcę mi się

Polecane posty

Gość Samotny bo leniwy

Jakbym chodził na siłownię, zrobił prawo jazdy, kupił auto, wyjechał za granicę fizycznie pracować to mógłbym mieć partnerkę. Ale ja akceptuję siebie takiego jakim jestem. Pracuję w urzędzie, super nie zarabiam, ale praca spokojna. Auta mnie nie kręcą

Gość gsvdC
glupota z tym ze TRZEBA wcale nie trzeba jak uwazasz sie za wlasciwa osobe.Jesli komus sie to nie podoba to winna szukac kogos innego jesli uwazamy sie i lubimy(akceptujemy] to powinno tak byc wciaż

Gość Samotny bo leniwy
A ja się do związku nie nadaję. Jestem typem starego kawalera

Gość Samotny bo leniwy
Do związków to się nadaję inny typ facetów

Gość To ja tak
JABŁECZNIK -40 dag maki pszennej,5 dag maki ziemniaczanej,25 dag margaryny,4 jaja,20 dag cukru pudru ,maly proszek do pieczenia,70 dag oczyszczonych jablek,cukier waniliowy. Przygotowanie- Margarynę stopić ostudzić i wlać do cukru. Połączone składniki ucierać, dodając kolejno całe jaja. Mąkę pszenną i ziemniaczaną przesiać z proszkiem do pieczenia i stopniowo dodawać do ciasta, dokładnie mieszając. Formę wysmarować tłuszczem i wysypać tartą bułką. Połowę ciasta umieścić w formie. Na cieście ułożyć obrane i pozbawione gniazd nasiennych kawałki jabłek (lub innych owoców, ewentualnie dżem) i przykryć je resztą ciasta. Piec w umiarkowanie gorącym piekarniku