Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaa90

Potrzebny psycholog warszawa

Polecane posty

Gość Załamanaaaaaa90

Słuchajcie. Mam pewien problem. Potrzebuje porady dobrego psychologa. Byłam już u 3 pań psycholog lecz wszystkie były strasznie niemiłe i źle wspominam tamte wizyty. Moja przyjaciółka poradziła mi żebym znalazła psychologa mężczyznę. Czy znacie jakiegoS w warszawie godnego polecenia? Chodzi mi o jakieś opinie. Dodam że najlepiej aby przyjmował w ramach NFZ ponie waż na inną wizytę mnie niestety nie stać. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość gość
Ja polecam panią psycholog Magdę Chodorowską, przyjmuje w M1016, godna zaufania

Gość gość
A byłaś w ośrodku W Relacji? Może tam Ci pomogą. Moja mama chodziła i była zadowolona.. tutaj ich strona www.wrelacji.pl Powodzenia :)

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i psychiczne, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość mysza22355
ja z polecenia trafiłam do pani psycholog Agnieszki Rynowieckiej, u mojej mamy nagle zdiagnozowano guza mózgu, operacja z dnia na dzień, potem tygodnie badań bo hispat był "niewyraźny" i w końcu był "wyrok", wtedy tak uważałam, ale pani Agnieszka pomogła mi przez to przejść i wiem, że w każdej chwili mogę znowu do niej przyjść. Przyjmuje na Płockiej w przychodni Prosen.. Szczerze polecam

Gość 3StawyKtw
Nie wiem jak inni psychologowie ale dla mnie najlepszym psychologiem jest Anna Górska . Byłam u innego specjalisty na początku , ale żadnych rezultatów mi te wizyty nie przyniosły , dopiero właśnie terapia u Anny Górskiej . Byłam na terapii indywidualnej i ta przede wszystkim polecam , Słuchała mnie zawsze z uważnością i dzięki niej otrzymałam ogromne wsparcie ;)

Gość sabina921133
Psychologa i psychiatrę znajdziesz w klinice https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa Jest to moim zdaniem jedna z najlepszych klinik w Warszawie, ponieważ starają się pomóc naprawdę każdemu. Pomogli już wielu osobom wyjść z choroby. Umów się z nimi pod numerem telefonu lub online.

Gość Ewelina

Polecam Przystanek Empatia, świetni specjaliści. Bardzo pomogli mojej mamie.

Gość Karolina1983

Polecam z pełną odpowiedzialnością Panią magister Dobraczyńska

www.dobraczynska.pl