Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukany on

Zostalem oszukany przez dziewczyne z kafe

Polecane posty

Gość Oszukany on

Pozyczyla ode mnie 5000 zl rzekomo na leczenie siostry.Od czasu gdy wyslalem pieniadze zupelnie stracilem z nia kontakt.Przedstawiala sie jako atrakcyjna studenta , jesli zdjecie ktore mi wyslala jest prawdziwe , nalezy sie z tym bez watpienia zgodzic. Czy jest szansa aby odzyskac pieniadze , czy ktos z Was spotkal sie z podobnym problemem ?

Gość dominodance
Dobry zwyczaj,nie pozyczaj.Tym bardziej anonimowym osobom.

Gość Oszukany on
Nie zdazylem sie z nia nawet spotkac ,utrzymywalismy kontakt jedynie korespondencyjnie poprzez internet.

Gość dominodance
Nie sadze,bys byl az tak naiwny.Dla mnie to niezrozumiale.

Gość Oszukany on
Wiem doskonale , ze popelnilem blad , jednak wciaz licze , ze byc moze sprawa sie wyjasni , a jej znikniecie mialo uzasadniona przyczyne.

Gość dominodance
Z pieniedzmi moze byc roznie,raczej watpliwa sprawa,ale mozna zglosic sprawe na policje.Ustala skad pisala.

Gość Oszukany on
Oczywiscie wiem , ze istnieje mozliwosc zgloszenia na policje , jednak z pewnych wzgledow zalezy mi na dyskrecji. W tej sytuacji postanowilem wstrzymac sie z powiadamianiem o wszystkim organow scigania.

Gość dominodance
Absolutnie nie wierze w to,co piszesz.Zatem czekaj,az Ci odda:D

Gość Oszukany on
Niestety , sam jestem sobie winien. Zupelnie zostalem omamiony uroda emanujaca ze zdjecia ktore mi wyslala , a ktore rzekomo ja przedstawialo.Dzis nie moge byc tego pewien , choc nadal mam nadzieje , ze sprawa wyjasni sie pozytywnie.

Gość ZastanawiamSieHmm
Widzisz a ja pożyczyłam tu na kafe 50 zł,nie unikam kontaktu i chę to oddac jak tylko polepszy się moja sytuacja. 5 tys to poważna kwota. Idz z tym na policje. Byc moze to jakis facet podszywal sie pod kobiete i teraz imprezuje za tą kase pijąc za ciebie frajerze:D a jak sie kasa skonczy to sie odezwie wymyslając nową bajeczke a ty znów to łykniesz jak stary pelikan :D

Gość dominodance
Bywam tu sporadycznie,ale zdazylam ogarnac,ze przewaznie tu siedza osoby niezaradne zyciowo,ktorzy znajduja zajecie przez klikanie i pisanie bzdur.Nie sadze autorze topiku,zebys takowa kwote pozyczyl bez zabezpieczenia sie i potem wypisywal na forum,ze Cie oszukano.Albo jestes niedojrzaly na umysle,albo zwyczajnie bawi Cie wymyslanie bzdur,byleby pisac.Tyle w temacie🖐️

Gość Oszukany on
Po raz kolejny podkreslam , zdaje sobie sprawe ze swej naiwnosci. Dodam jednak , iz ta dziewczyna zrobila na mnie tak dobre wrazenie , ze niemal calkowicie stracilem kontakt z rzeczywistoscia. Inteligentna , elokwentna , piekna - taka mi sie wydawala , choc teraz dochodze do wniosku , iz byla to tylko poza

Gość dominodance
Inteligentna,piekna,elokwentna......i po czym to poznales?Narysowala Ci na ekranie komputera,czy moze napisala drukowanymi literami,dla jasnosci?:D.Nie wiem ile masz lat,ale naiwnosc i glupota nie zna granic.:D

Gość Oszukany on
Odbylem z nia wiele kilkugodzinnych rozmow za pomoca komunikatora. Rozmawialo nam sie doskonale , jakbysmy znali sie od zawsze.Podczas rozmowy poczulem , ze jest to osoba , ktora reprezentuje wysoki poziom zarowno jesli chodzi o poziom intelektualny jak i kulture osobista.

Gość Oszukany on
Podbijam temat.

Gość Oszukany on
Niestety pisze calkowicie powaznie.

Gość Oszukany on
Nie sadzilem , ze tak latwo stane sie obiektem drwin z Waszej strony. Czy nikt z Was nigdy nie byl zaslepiony sympatia do innej osoby ?

Gość dxjsdjhds
Kurrwa ale trzeba być naprawdę żałosnym śmieciem by wymyślać takie bzdury

no proszę Cię, chyba nie liczyłeś na zrozumienie, iż jak pożyczasz obcej lasce przez internet tyle kasy i Ci nie oddaje, to będziemy Cię żałować. Widać nie potrzebne Ci te pieniądze, skoro tak łatwo i byle komu je oddajesz. Trzeba było lepiej wpłacić na jakieś chore dziecko, więcej pożytku, bo ona pewnie przewaliła na ciuchy :)

Gość Oszukany on
Owszem , musze powiedziec , ze liczylem na odrobine zrozumienia. Jestem juz w powaznym wieku , tymbardzej wpadka ta jest dla mnie bolesna. Zastanawiam sie , czy istnieje jakis sposob poza policja , by odzyskac choc czesc straconej gotowki.Czy ktos z Was moglby dac mi jakas podpowiedz ?

Gość szarówkaaa
podaj jej nicka,moze ktos ją zna

Gość pewnaosoba
cale to forum to jedno oszustwo, a ludzie , ktorzy tu siedza to w ogole ludzie nie sa. nie umiejanawet korzystac z netu. prowadzi sie z nimi dyskusje na temat x. a oni poniewieraja cie y i z co najmniej. swoja droga mial pan nie pozyczac takiej kwoty. widac ma pan takie mozliwosci. ale wartosci jakie tutaj sa to cos strasznego. ja tez mialam uwazac. ja tu mialam nie przychodzic albo od razu ogrywac to forum. tez bym tak nie skonczyla. ja chyba przez to forum - ale nie wiem - dostalam umowe o prace , wylecialam z pracy, procesy mialam, przez figure. i mialam je wygrac - zwlascza jesli byla ta umowa z tego forum. wszystko do wygrania. wszystko przegralam. no coz... a co to jest stala praca? adolf hitler i jozef stalin. tak zostalam w pracy ograna i tylko sie zastanawiam ile tego forum w tym bylo na krzyz, wode swieconona i tarota. tak sie mnie pozbyto negatywna ocena pracy i zwolnieniem dyscyplinarnym. a kto? katecheci szkolni. zakonnicy. dziwne, prawda? mimo wszystko dziwne. no ale w tym mieszkaniu satanistka, corka katechetki musiala byc taka. bo to inaczej nie sposob tego pojac. jeszcze prosze pana panu 5 tys, a mnie ukradli rente cala ktora od dziecka mi sie nalezy. niech sie pan nie ludzi ze panu ktos pomoze. forum nie ma moderacji i tak sie odchodzi.nie pisze sie na takich zbukach. niech pan sie uczy rozumu - ja nie mam pracy , niczego, za granica mnie sledzili, opinie zrobili. to nie jest forum tylko zbuk - zbuki tu pisza i tak dalej. a ja mialam sie inaczej zaslonic. zle sie zaslonilam tutaj. teraz dobrze i tyle :( takie zycie... no coz... i tak dalej :(

Gość pewnaosoba
praca stala w polsce- adolf hitelr i jozef stalin, ale zeby tylko. skad ten pozar? no to jeszcze by zrozumiec mozna ten pozar. z rodziny sie dowiem. aco sie palili? i tyle :(