Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama91

uplawy klucie w pochwie

Polecane posty

Gość mamama91

Geste biale uplawy klucie w pochwie . Co to moze znaczyc

Gość Raczek Idzieee
nie wiem ale ja mam tak czasami,mam kilka dni a potem przechodzi a za klka miesecy znow to czuje,a trwa to juz hohoho dobre pare lat.

Gość mamama91
Zapomnialam dodac ze jestem w 35 tyg ciazy

Gość kafkamaniaczka
Moze candidia ..?

Gość mamama91
A co to jest ta canidia ?

Gość aaaaanaa
grzybica pochwy-białe gęste i serkowate upławy to jeden z objawów grzybicy, do tego może dochodzić swędzenie, pieczenie, zaczerwienie itp objawy skórne. Mnie wtedy pomaga clotrimazolum na dzien i invag dopochwowo na noc/ w ciąży tez tak stosowałam/ Tyle że pod koniec ciąży jest też czop sluzowy-też wyglada podobnie-tyle że u mnie był jeszcze zabarwiony krwią.

Gość w ostatnich tygodniach
wydzielina z pochwy sie zmienia i jest to stan prawidlowy. uczucie klucia moze byc zwiazane ze skracaniem sie szyjki lub z uciskiem glowki na szyjke macicy.

Witam, Upławy najczęściej spowodowane są zakażeniem grzybiczym lub bakteryjnym. Proszę zrobić badanie wydzieliny z pochwy w laboratorium i z wynikiem zgłosić się do lekarza. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl