Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Patrzcie na te ogłoszenie o prace normalnie śmiech na sali...

Polecane posty

Gość pewnaosoba
nawet jakby mnie wyrzucono adrenaNINA to bym sie nie dala - a co dopiero adolfem hitlerem i jozefem stalinem a wszystko przez to ze juz wczesniej spotkalam 2 razy w zyciu figure ogranego powolania. i tyle im zostalo po mojej rodzinie. bo jest ze moja babcia - czy ona miala jakikolwiek sens.nie wiem - jeden zakonnik w polsce zniknal, a moje zycie. ale wymagania to tez niezle tu mam. niesamowite. a reszta to oczywiscie ideal. niesamowite. no to sie kiedys okaze lub nie co to wszystko bylo warte. jedna polska i tyle :(

Gość pewnaosoba
do czego zmierzam ktos zapyta? zostaje emigracja i nic wiecej. i ksiazka kucharska z polski. tyle. dania? maczne i koniec. wiecej nie macie prawa gotowac jak dla mnie z takim wyksztalceniem. po co ja tu chodzilam do jakiejkolwiek szkoly. ale bez szkol na zachod sie udac to tez szkoda. nie polecam. 3 klasy sp - tyle wymyslilam no i wlasnie. czy mialam racje? 3 klasy za duzo - bo tak i juz:(

Gość pewnaosoba
ja po tylu latach szkol w polsce, tyle pracy wlasnej - ale jedno klamstwo - moge jedynie gotowac pierogi w usa i to od rodziny w miejscu xyz. reszta? nie - nie odwazylabym sie. bo nie i tyle. bo uszanowalam te wartosc. po co sie dowiem? no uszanowalam i to nie. no tyle. no i co? to wszystko. cale moje zycie w polsce tyle warte i to jeszcze CUDEM . CUDEM - normalnie nic i koniec. cos strasznego. i jeszcze moge inne dania podawac ale to juz bez polski i tyle. no ale coz... taki koniec moj a tacy ludzie pobozni. niesamowite :(

przzed chwilą znalazłem ogłoszenie ze poszukują sprzedawcy do działu monopolowego w sklepie dwa kroki odemnie...od pon do piątku plus dwa weekendy pracujące , 8h dziennie, umowa zlecenie 1800zl netto czyli na rekę...woj. mazowieckie. po 3 miesiacach niby umowa o prace ciekawe tylko czy za taką samą stawkę czy moze 1800 ale brutto. xxx kumpel po 4 lartach pracy i dwoch awansach zarabia w przeliczneiu na godziny 21zł netto...