Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asis*tan

Brakuje tu ...

Polecane posty

Gość Asis*tan

...fajnych, inteligentnych, namiętnych facetów :(

Nie ma takich. Skoncentruj się na kobietach.

Cześć Zdzi. Jak tam w majtkach? Spokój czy też pobudzenie?

Brak mu gilgotek. Masz miejsce w namiocie? Zdzi? A raczej w szałasie. Ale namiot kojarzy mi się wyuzdaniej. Od razu chce się rzucać człowiek.

Za duży masz namiot! Zdzi. pójdź w me ramiona! Sprawię, że będzie ciasno jak nigdy w życiu. Chciałbyś?

Gość bo dzis siedzi
tu okolo 20 osob moze mniej i maja 70 nickow kazdy robiac sztuczny tlok;)🖐️

Gość Nadmorski facet.
Witam.są tacy faceci.tylko za duzo tu podszywow i awanturnikow ktorym nawet kropki i przecinki przeszkadzają.chętnie poznam milą panią z okolic pomorskiego,wolalbym pisac na @ bez udzialu ideałów i polonistow z kafe. Chetna? napisz: nowywmiescie@onet.pl pozdrawiam

Gość Profit
Ci bardziej normalnii nie beda sie odzywac gdyz nie chca zostac ponizani przez tych cfaniakow gowniarzy podrywajacych na chlam! Tyle od spokojnego czlowieka ;)

Gość Polonista kafeteryjny
W pełni poprawna wersja powinna brzmieć tak: Witam. Są tacy faceci tylko za dużo tu podszywów i awanturników, którym nawet brak kropki i przecinka przeszkadza. Chętnie poznam miłą panią z okolic Województwa Pomorskiego. Wolałbym pisać na emaila bez ingerencji ideałów i polonistów z kafe. Chętna ? napisz: nowywmiescie@onet.pl Pozdrawiam o ile nie przeszkadza Ci to, że jestem dyslektykiem.

Gość Nadmorski facet.
Dziekuje za korekte

Gość Nadmorski facet.
Tylko czy ta korekta jest tu potrzebna?mysle ze wiekszosc ludzi zrozumialoby co napisalem.dodam ze mieszkalem 15 lat u naszych zachodnich sąsiadow i troche z jęz polskim przez to pewnie cięzko

Gość Nadmorski facet.
:)

Nadmorski facet, nie podoba mi się twój adres. Ukradłeś. :/

Gość te polonista jak juz
chcesz poprawiać to najpierw sam się naucz INTERPUNKCJI chociażby🖐️ wypowiedz nadmorskiego powinna wyglądać tak: "Witam. Są tacy faceci tylko za dużo tu podszywów i awanturników, którym nawet brak kropki i przecinka przeszkadza. Chętnie poznam miłą panią z okolic Województwa Pomorskiego. Wolałbym pisać na e-maila bez ingerencji ideałów i polonistów z kafe. Chętna? napisz: nowywmiescie@onet.pl. Pozdrawiam, o ile nie przeszkadza Ci to, że jestem dyslektykiem." o! i tak to rozumiem

Gość Nadmorski facet.
Bó- ukradlem? No chyba nie

Gość nowy piotr mieszka w lodzi
doslownie

jestem fanką osób mieszkających 15 lat u zachodnich sąsiadów :) po prostu uwielbiam teksty w stylu: "listy?.. maine?" "dzieci załużcie hausszułe, waszcie hende i idźcie szlafować" ... od razu lepiej sie czuję... dźwiek takiej mowy sprawia, że poprawia mi sie koloryt i gładkość cery :P:D