Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama__27kakaka

doradzcie czy wyjsc juz z domu?

Polecane posty

Gość mama__27kakaka

corka tydzien temu miala goraczke od srody do piatku, w piatek poszlismy dolekarki stwierdzila lekkie zapalenie gardla, nie dostalismy antybiotyku, tylko syrop i nurofen. w sumie od soboty juz jest ok goraczki niema,czy dzis juz moze wyjsc na zewnatrz chcemy jechac do sklepu samochodem .. doradzcie doswiadczone mamy corka ma 2 latka

Gość mama__27kakaka
niewiem czy ja już brać czy nie,,bardzo nudzi sie już w domu

Gość niebieskie maki
pewnie, ze mozesz wyjsc na pol godziny, byle mala nie biegala jak szalona i nie tarzala sie w sniegu.

Gość mama__27kakaka
serio. pytam o rade doswiadczonych mam corka rzadko choruje, to dopiero jej 3 choroba. nie wiem oczywiscie mam swoj rozum, ale chce rady

Gość asasasasaasa
pewnie ze wyjsc., moja niedawno miala goraczke. tydzien temu w poniedzialek a juz w srode wyszlysmy na dwor. i nic jej nie bylo.

Gość tortillla
moj lekarz powiedzial, ze jesli jest tylko infekcja wirusowa, czyli bez antybiotyku, jesli dziecko nie ma goraczki i dobrze sie czuje to mozna nawet podczas choroby wychodzic Moj teraz ma lekka infekcje, kaszle, ale nawet nie wyglada na chorego, wiec wychodzimy

Gość mamaaaaaaaaaaa
Hej :) skoro od soboty nie ma juz żadnych objawów gardło ok brak goraczki kataru a dzis mamy wtorek to według mnie mozesz juz z nia wyjsc , oczywiscie nie tak zeby byla na dworzu godzine bo jest zimno i szybko infekcja moze powrócic , ale typowe wyjscie do sklepu i tak jedziecie samochodem wiec nie widze problemu. Pozdrawiam :)

Niech dziecko sie dotleni, przewietrzy, a nie w domu siedzi i sie kisi Świeże powietrze i spacerek tez bywa lekarstwem :) Tylko jej nie przegrzewaj i nie szalej z ubiorem :p

Gość mama__27kakaka
dzieki:)

Gość tak rzeczywiscie super
sie dotleni jak maja jechac do sklepu samochodem a tu wiekszosc o spacerze pisze