Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia..........

spacerowka obszerna

Polecane posty

Gość gosia..........

Jaka spacerowke z dużym siedziskiem i budka polecacie? Musiał być skladana w parasolke, bo mam maly bagaznik w aucie.

peg perego pliko mini. lekka, mała po złożeniu a siedzisko duuże :). i mój duży dwulatek nawet w kombinezonie ma sporo miejsca a z innych wózków wręcz wypływał :)

Gość gosia..........
A jeszcze jakies? Mam teraz pliko a3 by mi pasowal ale ma pelna raczke. Mam tez bebe confort streety ale dla mojego klocka jest w nim za malo miejsca. Przerobilam różne wózki. Chcialabym wreszcie kupić taki co będzie na dluzej. Podoba mi się koochi Flip i dizo ale nie widzialam ich na żywności. Nie Wiem czy są solidne

mój młody w pliko mini się mieści spokojnie a waży 16 kg i ma prawie metr :)

Gość gosia..........
Zaraz poszukam tego ministra na allegro. A z jakascia jak jest? Nie klekocze jak chinczyki? Wiem ze nie ma co porownywac do dużych wózków, ale jednak powinien być troche lepszy od tych spacerowek za 100zl :)

największą spacerówką składaną w parasolkę jaką znalazłam jest Espiro Active :) spisał sie tez rewelacyjnie

Gość kkkkkkkkkkkk
polecam wózki zooper, ja miałam hula.

jakoś pp pliko mini dobra :):):). naprawdę. i siedzisko największe :). głębokie i szerokie. a mierzyłam wiele hehe z innych młody spływał

Gość KlaraEliza
Przyjaciólka ma dość dużego synka i jeździ x-landerem x-a, na moje oko ma większe siedzisko niż pozostałe spacerówki ale nie mam pojecia jak jest ze skladaniem. Ja mam typową parasolkę ale nie powiedzialabym ze jest jakas duza, na pewno fajnie sie sklada ale moja mala to kruszyna wiec nie musze zwracac uwagi na wielkosc siedziska za bardzo.