Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona :((

wrażliwość i pieczenie sutka a mastopatia

Polecane posty

Witam, mam pewien problem, ponieważ wczoraj zauważyłam lekkie zaczerwienienie i wrażliwość brodawki sutkowej, do tego całe piersi są nabrzmiałe i bolesne w dotyku. Biorę tabletki anty, krwawienia spodziewam się w następną sobotę, więc dopiero za 10 dni. Kiedy próbuję wygooglować swój problem, wyskakują mi tematy dotyczące pierwszych objawów ciąży, a ja co prawda pod koniec października współzyłam z chłopakiem, jednak tabletki biorę regularnie, zgodnie ze wskazówkami w ulotce, wytrysk był na zewnątrz, na dokładkę krawienie z odstawienia nadeszło w terminie, było obfite, dla świętego spokoju tego samego dnia z rana zrobiłam płytkowy test ciążowy, wyszedł negatywnie (a było to 18 dni od stosunku, więc wynik powinien być wiarygodny). Dodam, że przy ostatniej wizycie lekarz ginekolog stwierdził u mnie zmiany mastopatyczne (na bóle całych piersi skarżyłam się już wcześniej, ale pieczących sutków nie kojarzę), na wizytę u specjalisty dopiero czekam. Czy te bolesne brodawki sutkowe zaliczają się do problemów z mastopatią? Ciążę chyba można wykluczyć? Pomóżcie :(

nikt nie odpowie?